Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYCENA WOJ BODY 81 na S26 PL

Thickus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać to wojownik body.
Lvl 81. Skille na postaci to Aura P, Berek M7, Wir G3, Szarża
G8, Trzystronne reszta pkt. Wszystkie skille weszły na 17 pkt.
Polimorfia na P. Biolog to certy, zostało ok 10 szt. Postać znajduje się
w Shinsho. Eq Stal wojo +9 czysta, truta z kd +4 śr 26, złoty nasior +9 2k pz 5b, ametystowa branza 5b 2k pz 10grota, abs 15% na miecze w itemkach, bojowa z nno, + jakieś ebo +8/9, maska strachu 6/7
. Do tego tygrys z tomboli.

Wycenę prosiłbym w PLN, jeśli ktoś jest chętny do zakupu zapraszam : gg 5110337 ( sprzedaż przez allegro)

Opublikowano

Nie wiem jak można tak marnować kase na grę xD. Nie wydaje mi się że w tych czasach gdzie 1kkk za 5zł kupisz na allegro za tyle sprzedasz postać. Ja bym ci dał maks.200 zł, bo nie wierze że ktoś ci da tyle kasy (chociaż nie gram od dawna więc może ludzie do tego stopnia zakochali się w tej grze?)

PS. Zakaz handlu na mpc forum, jak moderator mógł dopuścić do napisania tego? xD

post-370536-0-78567800-1386625363.png

By ja xD

Opublikowano

Eq Stal wojo +9 czysta, truta z kd +4 śr 26, złoty nasior +9 2k pz 5b, ametystowa branza 5b 2k pz 10grota, abs 15% na miecze w itemkach, bojowa z nno, + jakieś ebo +8/9, maska strachu 6/7

1.Stalka już praktycznie nic nie warta bo +7 dropią na nowych mapach tak samo truty. Za reszte to 70 zł .Ogółem postać warta maxymalnie 250 zł.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie wiem jak można tak marnować kase na grę xD. Nie wydaje mi się że w tych czasach gdzie 1kkk za 5zł kupisz na allegro za tyle sprzedasz postać. Ja bym ci dał maks.200 zł, bo nie wierze że ktoś ci da tyle kasy (chociaż nie gram od dawna więc może ludzie do tego stopnia zakochali się w tej grze?)

PS. Zakaz handlu na mpc forum, jak moderator mógł dopuścić do napisania tego? xD

on pytał o wycene i dopisał jak ktoś zainteresowany to niech się skontaktuje.

Jak dla mnie 350+.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...