Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak przeinstalować xvm'a?

Bondzowi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, mialem xvm, wszystko pieknie stuka , potem sksowałem konto i załozyłem nowe. ale nie wiem dlaczego już od 4 dni je mam i nie pokazuje mi mojej efektywności ani win ratio w bitwach. Od nowa bym go zainstalował ale nie wiem jakie były tam pliki od xvma i nie chce czegoś spierniczyć bo nie bede drugi raz wota sciągał. odpalam przez xvm-stat

Opublikowano

https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/detail?name=xvm-3.5.0-test6.zip&can=2&q=
zawartość folderu res_mods do res_mods w naszym cliencie, dodatkowo do ścieżki res_mods/0.8.4/gui/flash wrzuć też jakiś config, który sobie wybierzesz z xvm_docs/samples.

https://code.google.com/p/wot-xvm/downloads/detail?name=xvm-stat-1.4.1-alpha.zip&can=2&q=
to wrzucasz do głównego folderu gry i odpalasz przez ten plik

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

up ale ja juz mam xmv tylko na tym jednym koncie od 4 dni pokazuje mi ze mam 0 win ratio 0 wn6 i wn7 czy co tam i na czerwono jestem kiedy jak klikne w przebieg sluzby to win ratio mam 62% a na prawie wszystkich czołgcah mam effa na niebiesko (1300+) jedynie na jedyn tdku i na jednej arcie mam na zielono ;o

Opublikowano

może masz spieprzony config, spróbuj wgrać któryś z tamtej paczki i napisz czy nadal to występuje

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...