Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wygasa? Nowy następca...

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Minecraft nie wygaśnie tak szybko.. Zobacz nadal duże sławy na YT go nagrywają i nie mają skrupułów, co jakiś czas sa nowe uptady, co poprawiają grywalnośc, oraz ulepszają gre..

Nawet na MPC zobacz największy spam jest w minecrafcie, co chwile jakis nowy server wychodzi ;P

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

W końcu się "przeje" tak jak Mu, Metin.

Nie wiadomo co będzie następne

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Gimby się kiedyś znudzą "pixelowym światem" i przerzucą się na lola

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

psuja ta gre

wygasnie szybko

to jest w ogole gra? Chyba symulator 100 lat za muzynami

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Sam sie zlapalem za glowe jak odbieralem kuzyna ze szkoly, 3 klasa podstawowki, to tak jak up pisal nic innego tylko majnkraft i przechwalali sie kto co zrobil jak wychodzili z klasy ...

To jest totalna porazka, jak mozna w to grac ( to moje zdanie i nie hejtowac mnie )

Ten caly MC jeszcze dluuugo nie wygasnie, zawsze bedzie popyt u dzieciakow

A pozniej na dwor wychodza takie bachory co siedza 24/7 przed MC i siedza sami jak idioci lub biora mlotki i nakurwiaja w budynki zeby wydobyc surowiec

Pasjonat
Opublikowano

Minecraft tak szybko nie wygaśnie = dzieci w tą grają 24/7 (są też normalni gracze), na YT jest cały czas nagrywany.

Dopiero za kilka lat, będzie tak samo jak z Tibią i Metinem2 - najpierw się podniecają, a potem będą wyzywać grę od gówien :)

Masakra, co przejdę obok jakiegoś dziecka 8-12 lat to Minecraft to, Minecraft tamto.

Nie mówię, bo czasami pogram, ale to z 30min i się znudzi, bo ile można nawalać w sześciany ;p

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Sam sie zlapalem za glowe jak odbieralem kuzyna ze szkoly, 3 klasa podstawowki, to tak jak up pisal nic innego tylko majnkraft i przechwalali sie kto co zrobil jak wychodzili z klasy ...

To jest totalna porazka, jak mozna w to grac ( to moje zdanie i nie hejtowac mnie )

Ten caly MC jeszcze dluuugo nie wygasnie, zawsze bedzie popyt u dzieciakow

A pozniej na dwor wychodza takie bachory co siedza 24/7 przed MC i siedza sami jak idioci lub biora mlotki i nakurwiaja w budynki zeby wydobyc surowiec

XXI wiek , lubię sobie pograć nawet miałem nałóg , ale mi przeszło , ale nie w majkraft , koledzy sobie chwalą , powiedzie mi co w nim est fajnego ?

Opublikowano

Zaczyna się porównywanie minecraft'a do metina... :P

Co w tym złego, że dzieci grają w tą grę? Jest ona łatwa, ponieważ gramy jak chcemy i jeżeli nie podniesiemy sobie szczebla wyżej to będziemy na takim samym poziomie nawet nie wiedząc jakie możliwości ma ta gra. Siedzę już prawie 2 lata w serwerach do tej gry i dalej nie odkryłem jej do takiego stopnia, aby miała ograniczenie, które by mnie od niej odciągnęło odciągnęło. Dlatego też nie mam pojęcia jakim prawem ludzie, którzy porządnie nie grali w tą grę oceniają ja. Nie grałem w Mu, nie grałem w Cabala, w LoLa grałem tylko parę tygodni, tak więc nie wypowiadam się na ich temat.

Następną sprawą jest ocenianie. Przecież nie jest to MMORPG tylko sandbox. Więc kurwa jakim prawem ludzie krytykują ją pod względem grafiki czy rozgrywki? Niestety, ale muszę to napisać. NO JA PIERDOLE, przecież ci ludzie to już są kompletnymi idiotami. Kto o zdrowych zmysłach nie potrafiłby rozróżnić tych typów gier?

Minecraft szybko nie wygaśnie, a następca raczej także się szybko nie znajdzie, ponieważ nie ma gier tego typu i jest na nią duże zapotrzebowanie.

Jeżeli dalej osoby z niskim ilorazem inteligencji, nazywając dzieci grające minecraft'a "gimbami" i sądzące, że tylko "gimby" w to grają to zapraszam na ts3, chętnie przedstawię paru znajomych w wieku 30-40 lat mających własną rodzinę, którzy właśnie grają w tą "gimbusiarską" grę.

Dziękuję.

Opublikowano

XXI wiek , lubię sobie pograć nawet miałem nałóg , ale mi przeszło , ale nie w majkraft , koledzy sobie chwalą , powiedzie mi co w nim est fajnego ?

Sam pomysł... Wpadł byś na to ,żeby zrobić grę z taką grafiką? o_O

Ta grafika to właśnie magia Minecrafta i nawet najlepszy texturepack klocków nie zmieni .

Opublikowano

Zaczyna się porównywanie minecraft'a do metina... :P

Co w tym złego, że dzieci grają w tą grę? Jest ona łatwa, ponieważ gramy jak chcemy i jeżeli nie podniesiemy sobie szczebla wyżej to będziemy na takim samym poziomie nawet nie wiedząc jakie możliwości ma ta gra. Siedzę już prawie 2 lata w serwerach do tej gry i dalej nie odkryłem jej do takiego stopnia, aby miała ograniczenie, które by mnie od niej odciągnęło odciągnęło. Dlatego też nie mam pojęcia jakim prawem ludzie, którzy porządnie nie grali w tą grę oceniają ja. Nie grałem w Mu, nie grałem w Cabala, w LoLa grałem tylko parę tygodni, tak więc nie wypowiadam się na ich temat.

Następną sprawą jest ocenianie. Przecież nie jest to MMORPG tylko sandbox. Więc kurwa jakim prawem ludzie krytykują ją pod względem grafiki czy rozgrywki? Niestety, ale muszę to napisać. NO JA PIERDOLE, przecież ci ludzie to już są kompletnymi idiotami. Kto o zdrowych zmysłach nie potrafiłby rozróżnić tych typów gier?

Minecraft szybko nie wygaśnie, a następca raczej także się szybko nie znajdzie, ponieważ nie ma gier tego typu i jest na nią duże zapotrzebowanie.

Jeżeli dalej osoby z niskim ilorazem inteligencji, nazywając dzieci grające minecraft'a "gimbami" i sądzące, że tylko "gimby" w to grają to zapraszam na ts3, chętnie przedstawię paru znajomych w wieku 30-40 lat mających własną rodzinę, którzy właśnie grają w tą "gimbusiarską" grę.

Dziękuję.

mam iq 100 , i na pewno to jest nie malo . Jesli 30-40 latkowie graja w takie (dno i wodorosty) gry , to dziwie sie ze maja rodziny . Sam jestem gimbem .

Opublikowano

mam iq 100 , i na pewno to jest nie malo . Jesli 30-40 latkowie graja w takie (dno i wodorosty) gry , to dziwie sie ze maja rodziny . Sam jestem gimbem .

Jak to powiadają "Każdy robi to co lubi". Po tym się ludzi nie ocenia...

Opublikowano

Przeje tak, ale jeszcze długo będzie na rynku.

Następca nieznany. Mogę przypuszczać że ktoś z patentem zrobi lepszą wersję tej gry i to będzie następcą.

Opublikowano

Gimby się kiedyś znudzą "pixelowym światem" i przerzucą się na lola

LoL jest takim samym gównem jak Majnkarft..

quetti.png
Opublikowano

Przeje tak, ale jeszcze długo będzie na rynku.

Następca nieznany. Mogę przypuszczać że ktoś z patentem zrobi lepszą wersję tej gry i to będzie następcą.

były już lepsze wersje gry ale to nic nie zmienia

Minecraft przez długi czas jescze będzie się trzymał dopiero gdzieś w 2015 będzie chylił się ku upadkowi

taka ciekawostka

http://www.google.com/trends/explore#q=minecraft

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Gry nie są złe tylko gracze nie potrafią się zachowywać, nie potrafią poprawnie pisać- dlatego te gry mają taką opinię. I niech niektórzy się dowiedzą co oznacza słowo "gimbus" ... operujecie nim a nie macie pojęcia co ono oznacza.

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Moim zdaniem nie wygaśnie minecraft za dużo graczy/youtuberów robią serie z tej gry i ile jest serwerów minecraft + zyski z nich.Tak szybko era minecraft się nie skończy moim zdaniem ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

LoL jest takim samym gównem jak Majnkarft.

W to co ty grasz jest 2x większym gównem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...