Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft wygasa? Nowy następca...

garguleczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W to co ty grasz jest 2x większym gównem.

Majnkraft I lol , to ten sam worek . Jedna wielka porażka

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta gra raczej tak szybko nie "wygaśnie" zobacz sobie co się z nią dzieje, ciągle się rozwija.

W 1.6 podobno dodadzą konie.

Jeden lubi Minecrafta, drugi nie, zawsze tak będzie.

Nawet jak by dobrze się zastanowić to po co taki temat?

Żeby "gimby" sobie dogryzały?

Poczytaj trochę o nowościach i będziesz wiedział o jej "wygaśnięciu".

Np. taki EpicOne, już pisze, że on ma IQ 100 i on wszystko wie i jest najmądrzejszy.

I co, że 30-40 latki, którzy mają rodzinę i dzieci grają w MC?

To jest akurat ich sprawa, tak jak tych gimbusów,dzieci itd.

To jest wszystko ode mnie Pozdrawiam i dzięki za przeczytanie.

Opublikowano

Ta gra raczej tak szybko nie "wygaśnie" zobacz sobie co się z nią dzieje, ciągle się rozwija.

W 1.6 podobno dodadzą konie.

Jeden lubi Minecrafta, drugi nie, zawsze tak będzie.

Nawet jak by dobrze się zastanowić to po co taki temat?

Żeby "gimby" sobie dogryzały?

Poczytaj trochę o nowościach i będziesz wiedział o jej "wygaśnięciu".

Np. taki EpicOne, już pisze, że on ma IQ 100 i on wszystko wie i jest najmądrzejszy.

I co, że 30-40 latki, którzy mają rodzinę i dzieci grają w MC?

To jest akurat ich sprawa, tak jak tych gimbusów,dzieci itd.

To jest wszystko ode mnie Pozdrawiam i dzięki za przeczytanie.

Mam prawo do własnego zdania i twierdzę że ludzię grający w majnkrafta są po prostu zacofani i nie mają rozumu .

Opublikowano

Mam prawo do własnego zdania i twierdzę że ludzię grający w majnkrafta są po prostu zacofani i nie mają rozumu .

Szczerze?

To ty właśnie jesteś zacofany i nie masz rozumu skoro tak uważasz.

Opublikowano

Nie jeden kujon, ktory ma 4/5 same w szkole gra w MC i ogarniaja, sa normalni

I nie pisz, ze nie maja rozumu, bo gdyby nie mieli rozumu nie wiedzieli by jak wlaczyc komputer ...

Opublikowano

Szczerze?

To ty właśnie jesteś zacofany i nie masz rozumu skoro tak uważasz.

Ja zacofany ? Twoi starzy nieźle muszą być zacofani jeśli ty taki jesteś , bo jak można w taką zacofaną gre grać ? sto lat za murzynami , nawet murzyny w to nie grają ,

Opublikowano

EpicOne przestań się wymądrzać, to że gra zdobyła dużą popularność to nie oznacza że jest "gównem". Jak jesteś taki cwany to zrób własną grę zobaczymy jak Ci pójdzie. Lepiej nie pisz takich bezsensownych postów, masz to konto niecały miesiąc a tyle spamu. Nie piszę się "murzyny" na końcu zdania stawia się kropkę nie przecinek. A gra o której mówisz nazywa się "Minecraft".

Pszerfa.          i'm back

Opublikowano

Każdy mówi, że metin to gówno.

Każdy mówi, że LoL to gówno.

Każdy mówi, że Tibia to gówno.

Każdy mówi, że Minecraft to gówno.

To dlaczego te gry mają takie duże community, skoro to gówno?

A co do tematu, to nie sądze. Gra będzie istniała, póki co jest dużo entuzjastów kwadratowego świata. Sam chwilę grałem w minecrafta. Gra jest ciekawa, naprawdę :).

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Co za dużo, to nie zdrowo. Ileż można gadać jak to się wykopało diamenty czy inne sześciany? Ile też można w to grać? Ludzie, co z tego że to jest popularne, jak dzieci przy Minecrafcie niczego innego nie widzą? Wszystko dozwolone tylko z umiarem. Ja osobiście myślę że Minecraft zostanie wypchnięty przez Terrarie po jakimś czasie.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

Nie wygaśnie nigdy. Myslę ze bedzie trwal tak jak counter strrike 1.6 majacy ciagle rzesze zwolennikow i mase serwerow :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano
Opublikowano

Im gra lepsza tym więcej ma hejterów. Po co się sprzeczać. Minecraft pociągnie jeszcze przez pare lat. Przyznaje że od 1.7 gra bardziej mnie odpychała... Minecraft stracił urok... mowa o poszukiwaniu materiałów... zawsze była jakaś przygoda. Teraz wpisujesz komendę (nawet na sp) i masz co chcesz...

Kiedyś musiałeś włożyć dużo czasu i wysiłku żeby zdobyc odpowiednią ilość materiału a na dodatek trzeba było to wybudować (Czas mijał ty musiałeś dbać o jedzenie i o to by nie zginąć inaczej odradzasz się w spawnie zdala od domu) Po skończonej pracy mogłeś poklepać się po plecach i być dumny. TO BYŁ Minecraft. Teraz... sam nie wiem czy to jest rpg czy inny mutant. Gra z takim potencjałem idzie w złym kierunku a szkoda.

Opublikowano

Pozdrawiam, ludzi, którzy piszą, że minecraft to gówno, a sami w to grają hahahaha A co do tematu, to zanim minecraft sie znudzi graczom, to jeszcze troche minie, tak samo z Lolem .

Opublikowano

EpicOne przestań się wymądrzać, to że gra zdobyła dużą popularność to nie oznacza że jest "gównem". Jak jesteś taki cwany to zrób własną grę zobaczymy jak Ci pójdzie. Lepiej nie pisz takich bezsensownych postów, masz to konto niecały miesiąc a tyle spamu. Nie piszę się "murzyny" na końcu zdania stawia się kropkę nie przecinek. A gra o której mówisz nazywa się "Minecraft".

haha śmieszna jesteś , ja tu jestem ponad rok na forum , słownikiem jesteś ? Poczytaj regulamin i się wypowiadaj , bo chcesz coś pokazać i CI nie wychodzi , jak dziecku ,

Opublikowano

haha śmieszna jesteś , ja tu jestem ponad rok na forum , słownikiem jesteś ? Poczytaj regulamin i się wypowiadaj , bo chcesz coś pokazać i CI nie wychodzi , jak dziecku ,

Pokazałeś w ładny sposób swój poziom inteligencjii... A podobno masz iq 100 -.-

Opublikowano

@OffTop Chłopaki, weźcie na looz.

Im gra lepsza tym więcej ma hejterów. Po co się sprzeczać. Minecraft pociągnie jeszcze przez pare lat. Przyznaje że od 1.7 gra bardziej mnie odpychała... Minecraft stracił urok... mowa o poszukiwaniu materiałów... zawsze była jakaś przygoda. Teraz wpisujesz komendę (nawet na sp) i masz co chcesz...

Kiedyś musiałeś włożyć dużo czasu i wysiłku żeby zdobyc odpowiednią ilość materiału a na dodatek trzeba było to wybudować (Czas mijał ty musiałeś dbać o jedzenie i o to by nie zginąć inaczej odradzasz się w spawnie zdala od domu) Po skończonej pracy mogłeś poklepać się po plecach i być dumny. TO BYŁ Minecraft. Teraz... sam nie wiem czy to jest rpg czy inny mutant. Gra z takim potencjałem idzie w złym kierunku a szkoda.

Dla mnie, Minecraft w tamtych czasach (BETA/ALPHA) to było coś, było czuć ten klimat. Teraz to już pododawali jakieś levele, nielevele, pierdoły itd. że jak dla mnie odechciewa się grać.

Zbieram warny za offtop (rzekomy SPAM).

Opublikowano

To żart? Minecraft ma się dobrze, aktualizacje oraz nagrywane GP na YT. To drugie dodaje tej grze tylko sławy, tak więc o czym tu gadać? Minecraft zostanie jeszcze przez długi czas. Czy znajdzie następcę? Możliwe, tego póki co nikt nie wie. :)

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

To żart? Minecraft ma się dobrze, aktualizacje oraz nagrywane GP na YT. To drugie dodaje tej grze tylko sławy, tak więc o czym tu gadać? Minecraft zostanie jeszcze przez długi czas. Czy znajdzie następcę? Możliwe, tego póki co nikt nie wie. :)

Obecnie nie ma tak dobrej gry sandboxowej na rynku ,więc Minecraft się jeszcze trochę potrzyma. Poza tym Dzieci szybko nie znienawidzą tej gry :)

Opublikowano

Pokazałeś w ładny sposób swój poziom inteligencjii... A podobno masz iq 100 -.-

co ma inteligencja , do charakteru ?????

Co do tematu , jeszcze długo będzie zaśmiecał yt ,

Opublikowano

co ma inteligencja , do charakteru ?????

Co do tematu , jeszcze długo będzie zaśmiecał yt ,

Inteligentny człowiek się tak nie zachowuje . -.-

Pasjonat
Opublikowano

W to co ty grasz jest 2x większym gównem.

Mówisz o inteligencji, więc jak można ocenić grę, jak nie wiesz w co on gra? :)

@TOPIC

Ludzie, tu nie chodzi o grafikę i inne duperele, tylko o "ogólność". Szczerze mówiąc do tej gry pasują te całe sześciany, ale ten Minecraf jak już mówiłem dzieciom 8-12 lat w głowach poprzewracał -.- zazwyczaj to ja się umawiałem i umawiam na boisku a nie na serwerze Minecrafta od razu po szkole.

Nie mówię tu, że gra jest zła tylko społeczność - wejdźcie na serwer a tam co drugi gracz zachowuje się na czacie jak by słownika na oczy nie widział.

Na YT też jest tego za dużo, normalnie rzygać tym się chce.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Inteligentny człowiek się tak nie zachowuje . -.-

Dużo koleżanko o tym śmiecie nie wież .

Opublikowano

Ja tam nie grałem w tego całego minecrafta, ale gdzieś słyszałem i się z tym zgadzam ze to jest gra która niezwykle buduje kreatywnosc. Natomiast to ze graja w nia same dzieci i debile, no cóz. (Bo taka panuje powszechna opinia) Ja zaczynałem grać w metina to to było jedno wielkie zbiorowisko debilizmu, gimbusow hejterow i wszelkiej masci tak zwanych "CIULÓW" (chyba dalej jest),a jednak dalej jestem spoko ziomalem. Także, grajcie se w minecrafta, ale nie dajcie sie ogłupić. Bo wkraczacie do tej częsci gier/internetu - jakkolwiek to nazwać, w której jak nie bedziecie uwazać, to z was kurwa zrobią idiotę który nie myśli.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...