Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] MMO/MMORPG Musisz wejść ;)

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam gry MMO/MMORPG w której są epickie skile, cos jak DragonNest. Skile musza być baaardzo efektywne ;), pare postaci do wyboru, fajny ekwipunek.

Nie piszcie mi gier typu RaiderZ Tera itd itd. tak jak piszecie w innych tematach bo te gry mi nie pasują za bardzo chociaż nie są złe ^^.

Szukam jakiejś wyjątkowej gry, innej niż wszystkie :).

Wymagania.

- conajmiej wersja Ang.

- Pro system Combo , PvP, PvM.

- Super wyglad skili i ekwipunku.

- Dobra grafika.

- i tak żeby ktoś w nią grał :D.

Nagradzam Limitem like. ;) i bonusem kontem w tera online 55lv warrior z full eq ;). ( oczywiście jak dany post mi pomoże ) :).

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Może Lineage 2 ci się spodoba, jest będzie polski global. Dużooo polaków gra. Ale też są serwery prywatne po angielsku.

Grafika fajna, dużo postaci.

Sprawdź jeszcze Aion.

Opublikowano

Aiona grałem, Allod mi się nie podoba, 2x UP, nie mój styl ;/ . Zastanawiam się nad Lineage 2. ale czekam jeszcze na dalsze propozycje do piątku. :)

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Hmm coś ala Dragon Nest...

Sprawdź

C9 online - w tej grze combo miażdży, grafika jest na dobrym poziomie, bez pvp ta gra by nie istniała, pvm - playervsmob ? Jeżeli tak jest to gra instancjowa coś jak Dragon Nest, wchodzisz na daną mapę i przechodzisz sam lub w drużynie. Jest też system intruzów przy którym ja się w ogóle nie nudziłem ;D Ale o tym poczytasz jak się zainteresujesz :D

Opublikowano

BasieK sprawdze te C9. W razie czego dam Edita i napiszesz mi na PW czy chcesz te konto na Tera ;).

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

Achrold - przeciekawa i przekozacka gra online. Mozesz rowniez zagrac w Jade Dynasty - gra utrzymywana w chinach, ciekawe i efektowne skille, oraz fajnie sie gra. Badz rowniez 4Story - jedna z lepszych gier MMO w ktore kiedys gralem.

OndteAw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...