Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka karta dzwiekowa?

kamil19.1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim. Jak w temacie, szukam niedrogiej (ok.150zl) karty dzwiekowej w zastepstwie za mojego realteka costam (siedzi na plycie gigabyte h55m-ud2h). Karte glownie dla muzyki ale tez i gier bf3, cod, nfs itd. Nie potrzeba mi na niej bajerow dla sluchawek bo mam sound blastery tactic 3d sigma podpinane przez karte thrustudio pro na usb. Glosniki to dobre geniusy (rano sprawdze model) 5.1 z plyt wiorowych. Jakie karty polecacie w tej cenie glownie dla glosnikow, mam win7 64bit. Ps. Sry za bledy ale pisze z androida

Opublikowano

przecież masz kartę to po co ci druga ?

oglądnij i wybierz coś z Creative łatwiej zarządzać kartami z tej samej firmy jak już tak strasznie chcesz drugą

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Chyba nie zrozumiales mnie, karta dla sluchawek ma 2 wejscia i jest podlaczana kiedy nie uzywam glosnikow, gdy przestaje korzystac ze sluchawek odlaczam karte ze sluchawkami i przesiadam sie na glosniki. Glosniki 5.1 potrzebuja 3 wejscia: glosniki przednie, tylne, centralny z subwoferem razem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...