Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Ben10-Game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dość słaba zapowiedź ale to tylko moje zdanie, pierwsze co się rzuca to duża ilość na stronie :/ Silnik pisałeś sam od 0 czy na jakimś gotowcu to robisz ? ;)

Opublikowano

Znaczy w prawdzie pisałem wszystko od spodu sam, ale wykorzystałem parę skryptów z gotowców i nie przerobiłem ;)

Mógłbyś powiedzieć co tak najbardziej się rzuca w oczy, jeśli chodzi o "dużą ilość na stronie" ? ;)

Opublikowano

Zresztą zrobiłem małą gape :D chodziło mi o "dość dużą liczbę reklam na stronie :P"

Kongo to też :P ale chodziło mi o to że pod niektórymi wyrazami są reklamy tak jak np u nas na forum :) (w sumie nie ma ich tak dużo,to było takie chyba tylko pierwsze wrażenie) Mi to np nie odpowiada bo nie lubię za bardzo reklam (wgl) no ale wiadomo trzeba trochę ich wprowadzić xD

Jak możesz to reklamy(pod wyrazami) wprowadź dopiero po zalogowaniu bo niektórych to może odstraszać (np mnie) :)

Opublikowano

Jak dla mnie grafika jest ok tylko trochę za bajeczna :D

Jak oglądam Bena10 to wygląda to troche bardziej realistycznie.

Ale jak dla mnie dobra zapowiedź i pewnie zagram :)

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

A jak jest ze sprawnością gry?Jest już gotowa?

Może potrzebujecie jakiś adminów gdy gra już wystartuje?

Mam 15 lat ts jest i jestem aktywny.

sygnaturkabyme24.png
Opublikowano

Zobaczy się ile graczy będzie ;)

Ogólnie gra jest gotowa ;)

Jedynie grafik przez cały czas robi dla mnie wycinkę nowych kosmitów do gry, których dodaję codziennie ;)

Opublikowano

Nie będę grał, ale radzę Ci zmienić stronę. Strasznie oczojebne tło...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Start wersji ALPHA gry został przełożony na poniedziałek (22.04.2013)

Należy pamiętać iż jest to dopiero wersja ALPHA, wiec gra będzie zmieniała swój wygląd na lepszy oraz będzie miała więcej funkcji podczas dalszej fazy rozwoju.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...