Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ceny

Reconized

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wiem event wielkanocny dobiega juz powoli konca, i mam pytanie jaja dropia do 12 kwietnia te wielkanocne a zajac jest do 14 i czy ceny tych jajiek pojda w gore przez te 2 dni, czy tez nie. A takze tak samo z red perlami :-)

Opublikowano

Moim zdaniem pójdą w górę :) Póki ludzie mogą dropić jajka, nie opłaca się ich kupować. Później zaczną znikać z shopów :)

sygna1.gif

Opublikowano

Witam jak wiem event wielkanocny dobiega juz powoli konca, i mam pytanie jaja dropia do 12 kwietnia te wielkanocne a zajac jest do 14 i czy ceny tych jajiek pojda w gore przez te 2 dni, czy tez nie. A takze tak samo z red perlami :-)

Ja skupiłem wszystkie perły z m1 i teraz poczekam kilka miechów, następnie je sprzedam 10x drożej.

Polecam to samo zrobić.

Opublikowano

xD pierw trzeba miec te 2kk na perly, lecz pomyslalem se ide grac na balmore. Bo solar ma tyle botow co ja wlosow na glowie

Balmora jest nie opłacalna, dużo graczy już ma dobre EQ. Nie nadrobisz tego :P

Co do cen to lepiej trzymać perełki a później sprzedać (kilka dni po evencie)

Opublikowano

Małże też podrożeją? Na S1 1 małż po 2kk, ciężko sprzedać za więcej niż 2,5kk

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...