Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NevoraMT2 [Dedyk]

bambin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja nowa -aktaulizacja za 1h:)

Server nie jest mój-ludzie nie graja będzie cofka do 1 lvl bo sa błedy to po co maja grac??

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jeszcze 15min:D mi dajcie i zrobie to ladnie:D

"Wole easy - servery dla biedaków" - Ty na swoim też raczej kokosów nie zbijesz.

ryhutj.jpg

Genialu... server wystartuje dnia 12.04.13rok hahah

Opublikowano

To czas hejtingu i z mojej strony :)

Z prezki wynika na hmmm...

Moim zdaniem gotowiec chociaż mogę się mylić bo możesz tylko skopiować pomysły wszystkich innych hardów wiejących nudą i dodać to na pliki terrenzo czy inne :)

Widać po prezce że na serwerze będzie wiało nudą.

Czemu?

Ponieważ jest a może były setki takich serwerów.

Identyczne NPC, identyczne questy, identyczny system ulepszeń no i oczywiście identyczna stabilność i oczywiście IS :)

Taka rada dla admina.

Chcesz zarobić więcej i mieć dużo graczy?

Zrób połączenie EASY Z MEDIUM nie rób HARDA na którym będzie na początku 200 graczy potem spadnie do 100 :)

Zrobisz easy / medium ale dobrego i będziesz miał minimum 500 graczy dziennie + zyski około 5+ tysi z miecha tylko musisz mieć dobrze zaplanowany is, rozgrywkę schodki levelowe itd.

Tak jak wspomniałem.

Jest to kolejny niewypał.

Wszystko to samo, wieje nudą i wgl.

Sens grania? Taki sam jak teraz na globalnym metinie zaczynanie gry :)

To teraz krócej.

NIE POLECAM.

JI5Zwld.png

Opublikowano

Kiedy ten serwer ruszyl ze juz 86lvl top 1 ? Ocb

Czytałes/as prezentacje???!!!

Server ruszy od nowa dnia 12.04.13r

To czas hejtingu i z mojej strony :)

Z prezki wynika na hmmm...

Moim zdaniem gotowiec chociaż mogę się mylić bo możesz tylko skopiować pomysły wszystkich innych hardów wiejących nudą i dodać to na pliki terrenzo czy inne :)

Widać po prezce że na serwerze będzie wiało nudą.

Czemu?

Ponieważ jest a może były setki takich serwerów.

Identyczne NPC, identyczne questy, identyczny system ulepszeń no i oczywiście identyczna stabilność i oczywiście IS :)

Taka rada dla admina.

Chcesz zarobić więcej i mieć dużo graczy?

Zrób połączenie EASY Z MEDIUM nie rób HARDA na którym będzie na początku 200 graczy potem spadnie do 100 :)

Zrobisz easy / medium ale dobrego i będziesz miał minimum 500 graczy dziennie + zyski około 5+ tysi z miecha tylko musisz mieć dobrze zaplanowany is, rozgrywkę schodki levelowe itd.

Tak jak wspomniałem.

Jest to kolejny niewypał.

Wszystko to samo, wieje nudą i wgl.

Sens grania? Taki sam jak teraz na globalnym metinie zaczynanie gry :)

To teraz krócej.

NIE POLECAM.

Jak ci sie nie podoba nie kometuj ok??

Powiedz ,ze jestes na nie i dlaczego i nie pouczaj administracji co maja zrobic z serverem.Po co komuś server easy... jest ich z 100 i gracze graja tacy co grac nie umieja...Pomysl nie chodzi tylko o zyski,ale o db zabawe graczy i administracje:) Opłacenie na rok to 6 tys czy tam 5tys zł:)I tak admin wyjdzie na + i tak,poniewaz ostatnio przed błędami grało ponad 130 osób w szczycie (bez reklamy,jedna prezentacja)a teraz maja ruszyc reklamy servera:)

Kiedy ten serwer ruszyl ze juz 86lvl top 1 ? Ocb

Ruszy od nowa 12.04.13r ,poniewaz były błędy

Że co? Nic z tego nie można się dowiedzieć. Czekam na lepszą prezke w generatorze.. Jak narazie nie zawitam.

Gotowa:)

Jeśli server ci sie nie podoba ze wzgledu,ze wolisz EASY to nie oceniaj ...Bo to jest server HARD I nic sie nie zmieni nigdy!!

Opublikowano

Kolejny Szajs za przeproszeniem online hardy zróbcie jakiś fajny Easy/Medium kurde \

Widzialem co napisalem powyzej??Nie komentuj,nie zmienimy nic na serwerze chyba,ze gracze sie tego domagaja idz sb na Xenoxy i Pandory co 3 dni 250lvl:)

JESLI KTOS NIE WIDZI ANKIETA POWYZEJ!!

NAPISZ CO SIE NIE PODOBA POSTARAMY SIE POPRAWIC!!

Opublikowano

Wszystkie Bugi naprawione-Server ruszy w nocy lub okolo 12 w poludnie dnia 12.04.13 r!!

Lookajcie cały czas,przeciez juz nie dlugo start

UWAGA!!!

JESLI TERAZ ZALOZYSZ KONTO I TAK ZOSTANIE USUNIETE BO ZACZNIEMY WSZYSCY ROWNO!!

Wiec nie kombinuj,server teraz jeszcze dziala juz nie dlugo all zostanie cofniety do 1 lvl!!!

Wiec grasz od nowa,powodzenia!!

Opublikowano

Na starcie będzie z 300 osób, po tygodniu 200, po kolejnym zostanie 150, a po miesiącu działania serwera będzie 50. Chyba że wcześniej zabiją serwer atakami(konkurencja nie śpi). Chociaż wątpię aby ten serwer był konkurencją.

etnt.jpg

Opublikowano

Serwer dno,na stronie nie mozna nic znalezc graczy online - brak.

Ludzie Kur** czytajcie troche -.- Start serwera jutro czyli 12.04.2013r to byla beta. Wiec nie spodziewajcie sie ludzi ONLINE. A Ty gosciu slepy chyba jestes ze nie mozesz nic na stronie znalezc.

Az nie moge uwierzyc ze tacy ludzie graja w metina.

Opublikowano

Start bedzie gdzies w nocy albo pod wieczor!!!

Juz teraz mozesz sprawdzic jak wyglada nasz server:)

Logowanie i rejestracja jest ON //musisz pisac z małych liter wszystko i poczta o2 lub onet bo interia nie dziala tam:)

Zaloguj sie do gry i zobacz mniej wiecej co sie dzieje,ludzui nie ma bo start oficjalny dopiero bedzie///

KONTO ZAREJESTROWANE TERAZ BEDA NIEWAZNE I BEDZIE TRZEBA ZROBIC JE JESZCZE RAZ!!(NA OFICJALNYM STACIE)

Opublikowano

2k wyświetleń przez kilka dni mówi samo za siebie. A co typów servera to harów jest już w bród i nikt na nowych serwerach co padają po kilku dnaich nie gra..

Co ci padło czlowieku?? 1 dzień jest prezka,naucz sie liczyc i 2k wyswietlen to wcale nie mało,a to ze wy lubicie to easy-gowno to sb tam grajcie

Jesli ci sie cos nie podoba idz naprawde na easy wbij sb tam 250lvl w 2 dni i bądź podnieciony ze na Xenoxie albo Pandorze 250lvl wbiles jako 1000 gracz

Powodzenia:)!!!

Opublikowano

Co ci padło czlowieku?? 1 dzień jest prezka,naucz sie liczyc i 2k wyswietlen to wcale nie mało,a to ze wy lubicie to easy-gowno to sb tam grajcie

Jesli ci sie cos nie podoba idz naprawde na easy wbij sb tam 250lvl w 2 dni i bądź podnieciony ze na Xenoxie albo Pandorze 250lvl wbiles jako 1000 gracz

Powodzenia:)!!

xxx

Opublikowano

ja pier... po co mi generator jak ta prezke bez generatora jest ładna???Idz sie czlowieku lecz...

Mowie idz na easy na Xenoxa albo inny syf:) ja zachecam graczy nie takich jak ty...Nie kazuje ci tu grac!!

Nowosci sa:

Bedzie nowy rajd

Nowe pety

Pety zwykle

Moze nowe bronie

Nowe mapy sa :) I nie sa tylko te co tutaj,czytaj dokladnie Gimbusku:)

Opublikowano

ja pier... po co mi generator jak ta prezke bez generatora jest ładna???Idz sie czlowieku lecz...

Mowie idz na easy na Xenoxa albo inny syf:) ja zachecam graczy nie takich jak ty...Nie kazuje ci tu grac!!

Nowosci sa:

Bedzie nowy rajd

Nowe pety

Pety zwykle

Moze nowe bronie

Nowe mapy sa :) I nie sa tylko te co tutaj,czytaj dokladnie Gimbusku:)

xxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...