Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[☆BETA☆] ☆RioV☆ [☆1.5.1☆][☆Mody☆][☆Gildie☆]

Drag™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

-Wiek-13

-Imie-bartek

-Nick-Tiszka123

-Ile czasu możesz spędzić na serwerze-z 2-5h

tiszka10 juz nie piszemy podan.... napisali juz ze wszystko ok i nie trzeba pisac

elo here

Opublikowano

Server on ??

Koles no... wez sprawdzaj sobie na mc a nie spamisz Serwer on? narazie nie jest on jest off ..... jak bedzie on to ktos napisze...

elo here

Opublikowano

Serwer off?

Bo zapowiada się ciekawie! :D

tAK serwer off ale bedzie ON narazie czekajmy :) serwer ogolnie dobry i fajny

elo here

Opublikowano

Boshe jak będzie on to będzie zobacz sobie na mc a nie spamisz na forum ! :D

Koles widac ze jestes dziecko najpierw spamisz kiedy serv on czmeu jest off potem odpowiadasz <aha> nwm poco a tera mowisz ze ja spamie za jedno zdanie koles ogar

elo here

Opublikowano

Serwer najprawdopodobniej wyłączył się lub chciał się zrestartować tylko, że się offnął. Gdy będzie DraG automatycznie dostanie wiadomość, że serwer jest wyłączony. Przepraszamy za problem :(.

Dla mile spędzonego czasu zapraszam do przesłuchania dwóch wpadających w ucho piosenek :

Zombie ginie angularplay i wybierzcie pierwszy film

"Ja kocham" Piosenka o Minecraft - Wersja 2 bez podwójnego instrumentalu i wybierzcie pierwszy film

"Kopię Diamenty" A Minecraft Parody - Maroon 5's Payphone i wybierzcie pierwszy film

DAJ LIKE DLA MURZYNA :3

mca.png

Opublikowano

czy jak z updejtuje to nadal mi będzie dzialać server ?

proszę o pomoc przeinstalowałem paczke i mi nadal nie działa proszę o wysłanie mi paczki na pv ?!

Opublikowano

No to nie wiem jak temu zaradzic, ja zrobilem tak jak ci napisalem i wlaczylem mc a po tym wbilem na serwa i odrazu wbilo.

Sprobuj jeszcze skasowac folder .minecraft i wgrac wszystko z winrara od nowa a potem wlacz mc i wejdz na singla, dopiero po tym na serwa.

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

to zrobiłem ale jak wbijam na server pisze mi 'Internal exception: java.io.IOException: Bad packet id 183

Sciagnij najnowsza jave

x2n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...