Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

# 7 SFraguj [Non-Premium][PvP][45s][skrzynki na mapie]

Mistrz0700

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy doda? na serwer bonusy do ?uków , takie jak na serwerze strzeleckim ?

• Tak
      32
    • Nie
      10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

server fajny tylko gracze....

zabiłem jednego i juz.. "masz didosa przez mies nie masz neta" (tak napisał)

Z tego co wiem do "didosa" potrzebne jest IP :) Nie ma co się przejmować :D

Nie bede czasu marnowal bo widze ze kolejny amatorski serwer, takie do dla sb i kolegow sie robi.

I mala rada na poczatku serwera nie oplaca sie robic vipow bo zarobisz moze na jakims jeleniu albo dwoch a jak sie rozkrecisz i masz po np 50-70 graczy to wtedy sie vipow dodaje.

VIP'y dodałem już teraz ponieważ nie będę potem czasu tracił na robienie tego . A serwer jest publiczny dla każdego :)

b_560_95_3.png

• Odpowiedzi 78
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja i moji koledzy odzchodzimy ^^ bumek ma nodusa :) kill aura ^^ i ten jego kolega rhinaro tez gadalem z nimi przez skype i mi powiedzieli mielismy sojusz ale pozniej zaczeli mnie zabijac wiec.

mca.png
Opublikowano

Ja i moji koledzy odzchodzimy ^^ bumek ma nodusa :) kill aura ^^ i ten jego kolega rhinaro tez gadalem z nimi przez skype i mi powiedzieli mielismy sojusz ale pozniej zaczeli mnie zabijac wiec.

Nie mam żadnego potwierdzenia .

b_560_95_3.png

Opublikowano

Zobaczcie ludzie jaki oszust jest z mc sponsor dalem skladke niby za 2 zeta a zezarlo mi 13 zl i jeszcze dostalem bana Co to jest !!!

mialem dostac za to admina

czytajcie to

Opublikowano

dzieki ze ktos to chociarz przeczytal i nie polecam serwa albo odbanujecie i dacie admina albo oddajecie 13 zl Zlodzieje !!!

Moj nick w grze MinecraftKox !

Opublikowano

Zobaczcie ludzie jaki oszust jest z mc sponsor dalem skladke niby za 2 zeta a zezarlo mi 13 zl i jeszcze dostalem bana Co to jest !!!

mialem dostac za to admina

czytajcie to

dzieki ze ktos to chociarz przeczytal i nie polecam serwa albo odbanujecie i dacie admina albo oddajecie 13 zl Zlodzieje !!!

Moj nick w grze MinecraftKox !

Po 1 takiego bana nawet nie ma , po 2 Admina na tym serwerze nie da się kupić . Jeżeli wysyłasz sms , nasz z serwera , nigdy nie pobierze ci 13 zł . Jak ci się nudzi to idź na dwór jest piękna pogoda i nie rób złych opinii . Do dalszej rozmowy zapraszam cię na nasze forum lub na serwer .

Nie polecam. Serwer ogólnie fajny ale admini to frajerzy (chyba nie znam wszystkich). Miałem tak samo jak Koszata.

Wysłałeś sms , prawda ! Ale wszystko dostałeś . Inny nie mają żadnych problemów . A to że miecz straciłeś to twoja wina :) Pisze że kupujesz jeden miecz a nie nieskończoność :)

b_560_95_3.png

Opublikowano

Oddawac mi kase oszuści mialem dac na skladke serwera 2 zl a mi pobralo 13 zlotych i takich dzieci jest pelno co oszukuja

Mam bana i pisze mi ze Admin ma zawsze racje

sponsor to oszust menda chlor i pedał !

nie polecam serwera same oszusty wyudzaja kase od ludzi którzy nie potrafia uczciwie zarobić

Opublikowano

Oddawac mi kase oszuści mialem dac na skladke serwera 2 zl a mi pobralo 13 zlotych i takich dzieci jest pelno co oszukuja

Mam bana i pisze mi ze Admin ma zawsze racje

sponsor to oszust menda chlor i pedał !

nie polecam serwera same oszusty wyudzaja kase od ludzi którzy nie potrafia uczciwie zarobić

Proszę moderatora lub Administratora o warna dla użytkownika lub bana , mam SS z listy banów . Twojego nicku tam nie ma ! Wszedłeś na pierwszy lepszy serwer i co sobie myślisz !

Haha i jeszcze do mnie dziecko mówisz ? Jak byśmy mogli jakoś porozmawiać :)

b_560_95_3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...