Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Darmowe Gift Cody

kamilex20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Mam problem, bo przez ostatni czas, dużo gram w minecraft'a. Większość z graczy ma premiuma, i ja też bym chciał go uzyzkać, lecz nie chce mi się tracić pieniędzy na tą gre :D Chciałbym się od was dowiedzieć, gdzie moge znaleść jakieś darmowe gifcody (darmowe). Jeżeli ktoś zna jakieś strony, które owe kody rozprowadzają, lub znacie po prostu jeden, i macie go na zbyciu, to prosiłbym o podanie ^^

Zobaczyłem jedną stronkę, i chce zobaczyć że to na serio działa, muszę zebrać 10 wejść na nią, mam nadzieje że pomożecie, a później podzielę się z wami opinią na temat tego, czy dali mi tego gift coda za te 10 wejść :D

Pozdrawiam kamilex20 ;p

Opublikowano

Większość z graczy ma premium? No to dobre.Nie dadzą Ci tego giftcode'a, oni naciągają żeby mieć wejścia na stronę a tak naprawdę go nie dostaniesz. Chcesz darmowego? Włamujesz się na serwer Mojangu albo kradniesz komuś PayPala.

Opublikowano

Słyszałem o kradnięciu PayPal'a w Metku ;d Jakieś 2 lata temu, słyszałem że wiele polaczków robiło to Amerykańskim obywatelom. Ale ja nie chce kraść, wiec jak widzę, będę zmuszony coś zakupić, a co do wkradnięcia się na serwer to nie dla mnie takie zabawy, nie znam się na tym kompletnie :D

I fakt, ta strona nawet nie dodaje mi Pointsów, bo kumpel właził, fejk i już.. :/

Opublikowano

Są też programy partnerskie, klika się w reklamy i przesyła na paypala xD

Giftcody ostatnio można tanio na allegro kupić (te 60 zł wzwyż)

Opublikowano

Właśnie, tak patrząc na allegro, widzę że jest dużo takich sprzedających co mają po 20zł lub nawet mniej. A jak widzę, mają bardzo dużo pozytywów. Warto zaufać takiemu sprzedawcy ? czy lepiej wydać wieksza kwote ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...