Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Slime

Naciapany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jak długo wytrzymam skillując na slimach zanim one będą mi zbyt dużo uderzać??

Moja EQ: MPC,Zaoan helmet, Zaoan Legs, MMS,Platinum amulet, knife i zwykle buty.

Moje Skille 67/67

Lvl: 10 Knight

Ps. Oczywiście na full deff skillując

Opublikowano

No ale zawsze mozesz posiedziec 1h na rotach uzbierać jakieś max 200 gp kupić poty i możesz iść na slime'y i potem znowu przerzutka na roty ;)

1328363902-U526345.png
Opublikowano

No ale zawsze mozesz posiedziec 1h na rotach uzbierać jakieś max 200 gp kupić poty i możesz iść na slime'y i potem znowu przerzutka na roty ;)

Jak kto woli ,teraz skillowac bez pacca 9 offlie trainingu siara oprostu.

Opublikowano

ja tam skilowalem najtem na 8 lv na slimach od 10 skili do 70/.70 w 4 dni 24/h na dobe skillowalem znam lepszy sposob na skilowanie "D i wgl hp mi nie jedzie ;D

Opublikowano

powiem tak skillowalem tydzien na slime po 5h wbilem 50/50 skillujac tydzien 24/7 na monku z kolega mialem 70/70 nie wiem co lepiej wychodzi ja już powiem szczerze wole zrobić sobie ms/ed 27 lv na monka i poskillowac jak czlowiek.

5435084992.png

Opublikowano

Zalatw sobie MPA i lecisz 3h na slimach jak ja bo Pacc mi sie skonczyl xD

Opublikowano

Zalatw sobie MPA i lecisz 3h na slimach jak ja bo Pacc mi sie skonczyl xD

Co ci da mpa ? wiesz że potworki też skillują matka jak miałem skille 70/70 po 2h eq mms, dh, dsm, zaoan legi, steel boots trafiała mnie po 100 - 150

5435084992.png

Opublikowano

Siemka, jak długo wytrzymam skillując na slimach zanim one będą mi zbyt dużo uderzać??

Moja EQ: MPC,Zaoan helmet, Zaoan Legs, MMS,Platinum amulet, knife i zwykle buty.

Moje Skille 67/67

Lvl: 10 Knight

Ps. Oczywiście na full deff skillując

Według mnie to trochę głupota na takim levelu iść na slimy , wbij z 20 żebyś miał więcej HP nawet zostaw te skille dobij ten level i wtedy będziesz sobie na luzie skilował.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...