Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koszykówka

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Jutro gram wojewodzkie w kosza. Jestem sam ( teoretycznie ) w drużynie, a gram przeciwko trenującemu klubowi ( ja tez trenuje, ale to rozgrywki szkolne, a oni to klasa sportowa ). I czy znacie jakies triki koszykarskie ktore moge uzyc na meczu. Mój repertuar zwodów jest mały, bo w klubie gram na podkoszowym, a w szkole na rozgrywającym. Umiem swobodnie kozłować za plecami pod nogami i lewą i prawą ręką. Znacie jakies dobre tricki? Bd lajki!

image.png 

Opublikowano

Zwykła koszykówka czy street-basketball? Spróbuj robić zwody czy udawać, że rzucasz, kiedy podnosisz ręce.

Opublikowano

Nie mozesz powiedzieć , że jesteś Sam.. Sam to byś piłki nikomu nie odebrał..

Dużyna się bardzo liczy.. Może nie jest zanajlepsza, ale zawsze Ci pomoże..

Zwody są różne fajne ;p.. Nie mogłem na necie znalesc, lecz najlepsze zwody to są mylące.. Pójdziesz w tą a piłka leci w 2 coś takiego.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Dzieki daro, tez nad tym myslalem.

Nie chodzi o nauczenie sie, bo bdb panuje nad piłką i wystarczą mi pomysły ktore wykorzystam.

@elaldd

No tak, tylko ze oni jak dostaja pilke to od razu mi oddają. W obronie gram za 4, ale tez pomagają

image.png 

Opublikowano

Biegniesz na kolesia i ten ma nogi szeroko, przepuszczac piłkę mu między nogami i go obiegasz. Druga sytuacja, biegniesz na kolesia i przerzucasz piłkę nad nim.

skpUo.png

Bywalec
Opublikowano

Dobre jest zatrzymanie się przed kolesiem z piłką i przełożenie całej masy ciała na prawą stopę, tak jakbyś upadał - po czym szybki przerzut piłki obok zawodnika.

P.S Jesteś "sprinterem" czy raczej idziesz na triki i rzuty z daleka?

5jJNSGS.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...