Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chuj w dupe jomaxowi

Neko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta zjebana firma nic nie robi wisi jej kurwa co i jak w grze same boty gf i noby ta gra jest zjebana nie jest fajna od dobrych 10 miechów. Debilne udogodnienia totalna polewka z graczy co s fer. W te grę można grać jak ma sie 70+ i premium bo bez tego to chuja z dupy nie ruszysz mam nadzieje ze na legend 3 zrobią jakieś poprawki takto w to sie nie da grac w roku 2005 bylo w to super grac lodownie bez żadnych programów gora 30 min karawany maxywamlnie gigan mob byl na respie dobry a teraz logowanie 3 h+ jak dobrze pójdzie z no-dc mc relogerm 1h ta gra w tym momencie jest warta tyle ile znajdziesz na ulicy

PS .Kurwa możecie mi dac bana możecie mi ip blokk tylko prośże niech ten post da jakiś skutek niech dotrze do zbitej mordy jomaxu piszczcie na gg 3458462 jak coś sie poprawi.Bede pisla te posty az do skutku

photo-5609.gif
Opublikowano
.Kurwa możecie mi dac bana możecie mi ip blokk tylko prośże niech ten post da jakiś skutek niech dotrze do zbitej mordy jomaxu piszczcie na gg 3458462 jak coś sie poprawi.Bede pisla te posty az do skutku

Po 1. wulgaryzmy sa tu nie potrzebne

2. To forum nie ma wplywu na decyzje JM wiec po co chcesz pisac te posty. Do jakiego skutku skoro my nie jestesmy JM

3. Jak dostanisz blok na IP to juz nie pospamisz tutaj chyab ze masz NEO

4. Jak cos ci sie nie podoba to przestan grac i graj w Cabal Online lub CSRO / ECSRO

5. Leci report

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Jak się nie podoba to zacznij grać w 9dragons. O niebo lepsze od Silkroad. Wbija się od razu, servery w godzinach szczytu są na normal (połowa servera). Ja w silka przestałem grać już dawno.

@Edit

byłeś szybszy, ja też chciałem zraportować ;p

Opublikowano

Ja ogolnie do normalnych boterow nie mam nic bo oni nie stanowia problem.Gold farmy sa najwieszka zmora , to jest jak szarancza trzeba tepic , ale to juz nie w naszej mocy tylko joymaxu . Gdyby wybanowac wszystkie gold farmy i zostawic normalnych boterow do silka wbijalo by sie za 1 razem.Tylko te banowanie golda farm musi byc regularnie moze uzytkownikom znudzi sie zakladanie kolejnych kont do gold farmy

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

dokladnie zgadzam sie z wami gralem w silka z rok temu bylo spoko spoty wolne kazdy znalaz dla siebie miejscowke milo sie gralo bylo spoko ale co zrobic teraz zaczolem znowu grac i co na byle gownianym spocie zasuwa jeden za drogim bot i bija sie o jednego golna jak czegos z tym nie zrobia naprawde ta gra zejdzie na psy i tyle z tego bedzie, juz jak zczyna sie rozmowa jak gadasz z kims i pyta cie czy grasz w cos przez siec a ty mu mowisz ze w silka to rozchodzi sie konkretna polewka i bot...bot bot wiec co tu dodac wiecej

Opublikowano

Wiekszosc z was jedzie na bocie i sie skarży ze inne boty botuja , to sie wydaje smieszne. Jeszcze raz powtarzam problem jest z golda farmami nie ze zwyklymi graczami ktorzy botuja bo wiadomo nie kazdy ma czas grac w silka 7 godzin siedzac przy komputerze i sobie wzrok psuć , nie kazdy jest taki maniakiem

83416dfa001f9912.jpg
Opublikowano

Przez takie tematy szerzy się tylko SPAM... CLOSED

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...