Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ss]Again ;x

Nyshix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/0u7s/04w6e

Co to ma być miałem 14/0 ale przegralismy znowu przez afka ... zazwyczaj tak wygladaja moje gry o awans do ligi .. przerzuciłem się na normale bo debile z rankedow mnie wkurwiają i co ? znowu same afki

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

Wystarczy ze w enemy byli taric i garen,i juz byla kupa lotosu.Ostatnio zrobilem sobie konto,wbilem na nim 5 lvl zeby pograc z kolega z klasy,7 meczy w kazdym afk nic nie poradzisz.

Opublikowano

Co jakiś czas ? Hahah śmieszne niektórzy mają takie szczęście, że na 10 meczy 8 przegrywa team ...

Opublikowano

nie wycarrowac gry na normalu mająć takie staty?, widzę, że to nie gra dla ciebie.

Płaczesz już na tym forum tyle czasu plx, naucz sie grac i dopiero placz. Zagrałes do dupy tyle do screena.

Opublikowano

nie wycarrowac gry na normalu mająć takie staty?, widzę, że to nie gra dla ciebie.

Płaczesz już na tym forum tyle czasu plx, naucz sie grac i dopiero placz. Zagrałes do dupy tyle do screena.

Czekam tylko na twojego ssa z afkiem ;) adc poszedl afk .. roamowalem ale co mi po tym skoro team fight 4 vs 5 przegrany

ahri.png

Sygna by Nyshix

Opublikowano

To jest normal, a ty płaczesz... Zalosne. Daruj sobie, widać ze nie potrafisz WOGOLE grać, pograj w tetrisa, tam nie ma afkow.

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...