Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] RSB Szuter v3

Maggot666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

dokładnie to!

to jest inny maggot

I bardzo mi smutno z powodu nieprzychylnych opinii na muj temat i mojego bota ze strony Pukacza, nie zyczę sobie takich postuw tutaj. Proszę to natychmiast usunąć!!!!!!!!!!!!!!1

Pozdrawiam i milego czitowania. Niedlugo nowy darmowy bot.

buhahahhaha, nie możesz znieść krytyki (i przy okazji nauczyć się ortografii) ? Już widzę tego darmowego bota (beka). Gdzie ty masz bota jakiegoś, którego skrytykowałem ? o.O Ja w tym tucie widzę wspomagacz do gry tylko.

1.jpg

Opublikowano

@magot

Proszę usuń z opisu "wqdz690429546a.jpg Piszę poprawnie po polsku.", bo tak nie jest. A tutaj przykłady: "muj", "postuw", "bendzie", "jenzyk".

Pewnie, gdzieś jeszcze są takie rażące błędy, ale już nie chciałem szukać.

@topic

Co do shooterów to są jedne z łatwiejszych wspomagaczy do napisania. Nawet gdzieś widziałem poradnik tylko nie pamiętam gdzie, ale to było raczej na epvp

I jeszcze co do tych najazdów na pukacza. Czemu na jego tak najeżdżacie. Ja myślę, że to tylko z powodu takowego, że magot wspomniał o napisaniu bota, a pukacz twierdzi, że to nie jest taka prosta sprawa co jest akurat prawdą. Pewnie z kolei jak dla magota się nie uda będziecie jechać po nim.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...