Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jestem nowy pomoże ktoś?

Fighter32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Dostałem nowy komputer i koledzy mnie zachęcili do gry w DOTE. No więc zagrałem na botach żeby dobrać odpowiednią postać i bardzo mi pasuje Luna. Teraz tylko jakie itemy kupować i jakie skille ładować po kolei, aby dobrze nią grać?

Staty Luną z meczu z botami poziom średni:rrtxee.png

300 350 400 500 1000

Legenda
Opublikowano

Rozdawanie skili:

-Lucent Beam na przemian z lunar blessing. Drugi skill jest mniej przydatny. Pamiętaj, że jeżeli masz więcej pkt w pierwszą umiejętność tym mocniejsze Twoje ulti

Itemy:

Drum of Endurance, Black King Bar, Manta Style, Hełm of dominator a potem robisz z niego Satnica, Butterfley.

Tu masz przykładowy filmik jak gra nią Purge:

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Legenda
Opublikowano

A skąd brać te itemy co przed rozpoczęciem gry można dać postaci?

Musisz Ci wypaść. Do luny nie ma żadnych itemów i w docie one nic nie dają. Tylko wygląd

Legenda
Opublikowano

Nie.

Odezwał się, który jeszcze nigdy nie otwierał skrzyń

Zależy co Ci wypadnie bo czasem jest to zwykły przedmiot pospolity, a czasem niezwykle rzadki kurier warty 100euro. Szansa na b. dobry item wynosi tylko 2% tzn na kuriera z efektem, a nie zapominajmy, że jest ich około 8 i tylko jeden jest warty 100euro reszta około 20.

Opublikowano

Też parę otworzyłem , i nic ciekawego . Ja jestem ,, bukmaherem " w docie . Mam stronę gdzie stawiasz na mecze ligowe profesjonalnych drużyn. Czasem można wygrać fajne rzeczy : )

Z dwóch pierwszych ,, rarów " uzbierało mi się ponad 50 :D

Opublikowano

Odezwał się, który jeszcze nigdy nie otwierał skrzyń

Zależy co Ci wypadnie bo czasem jest to zwykły przedmiot pospolity, a czasem niezwykle rzadki kurier warty 100euro. Szansa na b. dobry item wynosi tylko 2% tzn na kuriera z efektem, a nie zapominajmy, że jest ich około 8 i tylko jeden jest warty 100euro reszta około 20.

Naprawdę się nie opłaca, nie mówię tego dlatego że nie kupowałem kluczy po 2Euro, ale dla tego że najczęściej wypadają przeróżne skórki, które według mnie są nie potrzebne. ;]

Po drugie skórki można zdobyć za samo granie ;]

Counter Strike Global Offensive

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...