Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy zagrałbyś na takim serwerze ? (survival) No-Premium

Loim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy zagrałbyś na serwerze survival + gildia (100slot)

Informacje :

Na serwerze nie było tego wszystkim znanym pluginem factions tylko autroski , ktory zakładało by się gildie za itemki (podobnie jak na hardcorze skkf) gildia by dawała cobboida 50x50 i TAG przez nickiem.

Wprowadzimy na serwer antycheaterski plugin na drop diamentów/złota/żelaza ze stone . Oraz Drop TNT 1.5% ze stone (tylko złotym kilofem)

Boisz się wyjść ze spawnu ? lub nie chce ci się szukać miejsca na zamek daleko od spawnu nie ma sprawy ;) klikasz 1 guzik na spawnie i cię teleportuje w losowe kordy od spawnu .

Na serwerze również by był ranking na najlepszy 10 graczy. Ktory by był dostępny na stronie oraz pod komeda /top10 oraz możliwosć sprawdzenia

swojego rankingu pod komenda /zabicia lub na str. ;)

Gdy kogoś zabijesz uderzy piorun .

Oraz na serwerze by był plugin na RealisyczneTNT , w pluginie chodzi gdy TNT wybuchnie bloki obok tego tnt wystrzeliwują w rózne stronny.

Oraz zastanawiamy się nad wprowadzeniem AdminShopa w którym było by można dokupywać spawnery do swojej gildii.

Serwer by był no-premium

Prosze o ocene takiego pomyslu i odpowiedź czy byłbyś zainteresowany grą na takim serwerze ;)

Opublikowano

Nie zagram.

1. Przy 100 slotach jest bylby syf (zakladajac, ze bylyby pelne lub prawie pelne)

2. Cuboid na gildie na survivalu?

3. Te pioruny tez mi sie wydaja zlym pomyslem.

4. Kupowianiu spawnerow tez mowie nie.

5. Serwer nie wyroznia sie niczym szczegolnym.

6. Wszystko tylko nie OtherDrops!

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Bywalec
Opublikowano

Zawsze chętnie bym zagrał. Mam sentyment do takich serwerów. Co do 100 slotów, żadnego syfu by nie było, ale najlepiej aby właściciele musieli wykupić 2 zł sms prawo do ich stworzenia.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nie zagram.

1. Przy 100 slotach jest bylby syf (zakladajac, ze bylyby pelne lub prawie pelne)

2. Cuboid na gildie na survivalu?

3. Te pioruny tez mi sie wydaja zlym pomyslem.

4. Kupowianiu spawnerow tez mowie nie.

5. Serwer nie wyroznia sie niczym szczegolnym.

6. Wszystko tylko nie OtherDrops!

1.Wiec lepiej mieć serwer 20slot -.- jak twój :)

2.Na pluginie Factions tez jest cobboid ;)

3.gust

4.mhym

5.a powiec mi skarbie czym się twój serwer wyróznia bo nie widze na "prezentacji serwera"

6.Najlepsze zabezpiecznie przed cheaterami co wolisz żeby kazdy miał diax seta wykopanego na xrayu:*

Widze że tak tylko umiesz niszczyć konkuręcie :). piss joł

Opublikowano

A ja widzę że ty niszczysz zasady ortografii...

Nie, nie zagrałbym.

Dość survivalów, gildii i typowego p2w.

Opublikowano

Ludzie kochani... Czemu nie możecie zrobić czegoś własnego pomysłu? Ktoś się głowi nad wymyśleniem czegoś czego jeszcze nie było (w tym przypadku skkf) a ty chcesz na tym zarobić?? Szczerze pomysł beznadziejny , co moim zdaniem nie podlega rzadnej dyskusji. Poza tym nawet gdybym mógł nie wszedł bym a ten serwer ,bo granie na takim serwerze jest nużące. Dodam ,że większość takich dzieciaczków , czy nawet młodzieży wchodzi na nudne serwery tylko z tego faktu ,że gra tam czy skkf , madzik89 , CTSG. Powiem może jeszcze coś o CTSG... To on tak na prawdę był jednym z pierwszych minecraftowców nagrywających Let's Playe i dla każdego powinien być on przykładem! A teraz YT jest tak zawalony durnymi seryjkami z minecrafta ,że to jest masakra... Dobra kończę już ,bo odbiegam od tematu , ale to po prostu jest drażniące...

Opublikowano

Ja wypowiadam swoje zdanie. Nie musisz sie zgadzac, ale skoro pytasz czy zagram to odpowiadam i uzasadniam.

1. Uwazam, ze takie 50-60 slotow to gorna granica. Ale podkreslam - to moje zdanie. Wole mniejsze serwery jak ktos sie nie zgadza ze mna to musi.

2. Factions ma claima, a sama jestem zwolenniczka zarabiania na nie.

5. To nie miejsce na dyskusje o moim serwerze.

6. Nie powiedziam, ze wolalabym, zeby po serwerze latali cheaterzy, a tylko to, ze nie lubie tego pluginu.

Nie wiem jak to sie ma to niszczenia konkurencji. Podkreslam jeszcze raz - tylko uzasadniam dlaczego ja bym nie zagrala. Nie mowie, ze serwer w ogole jest zly. To roznica.

Zapraszam na jedyny taki serwer w Polsce. ;] ----> KLIK  <----

Opublikowano

Ja wypowiadam swoje zdanie. Nie musisz sie zgadzac, ale skoro pytasz czy zagram to odpowiadam i uzasadniam.

1. Uwazam, ze takie 50-60 slotow to gorna granica. Ale podkreslam - to moje zdanie. Wole mniejsze serwery jak ktos sie nie zgadza ze mna to musi.

2. LOLEK

5. Jestem durny

6. Nie powiedziam, ze wolalabym, zeby po serwerze latali cheaterzy, a tylko to, ze nie lubie tego pluginu.

Nie wiem jak to sie ma to niszczenia konkurencji. Podkreslam jeszcze raz - tylko uzasadniam dlaczego ja bym nie zagrala. Nie mowie, ze serwer w ogole jest zly. To roznica.

Nie lubisz pluginu otherdrops? Pewnie jak by go nie było, miałbyś diax set.

Moim zdaniem to by był serwer skkf no-premium, mi pasuje!

Wole grać na skkf, więc nie zagram, ale aby piraci poczuli się szczęśliwi :D

10 20 30 40 50 60 70 80 90 100 125 150 175 200 250 300 350 400 450 500 Postów

i 0/100% ostrzeżeń!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...