Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bojka i problem

iAdam0i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szarpalem sie wczoraj z kolega i teraz mam taki problem ze on ma peknieta blone bebenkowa czy ja moge cos miec za to? chodz go piesciami nie bilem?

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Jak zgłosi to możesz mieć problem , zależy jeszcze kto zaczął i gdzie .

Jak tak to musi udać się do laryngologa by prawidłowo oczyścił okolicę błony bębenkowej i obejrzał ją. by zapobiec powstaniu perlaka (rodzaj nowotworu). Ale to już można zaliczyć jako uszczerbek na zdrowiu :/

1382302052-U722126.jpg
Opublikowano

Zależy w jakich okolicznościach popełniłeś ten czyn. Najprawdopodobniej nie dostanie Ci się za to, gdyż z tego co widzę pełnoletni nie jesteś.

Walczyłeś w samoobronie, czy zacząłeś pierwszy? Czy celowo to zrobiłeś?

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Celowo nie. On zaczął na rodzinę obrazac a Ja nie dam rodziny mojej obrazac. i dziś do szkoły Ide z rodzicem

//BR3ND

Opublikowano

To w szkole będziesz miał za to przypał, tam nie pytają kto zaczął i w jakich to było okolicznościach.

Liczy się dla nich tylko wyrządzona szkoda, przynajmniej u mnie w szkołach tak było.

Opublikowano

Jeżeli nie miałeś wcześniej żadnych wykroczeń to poważnego Ci nie grozi.

Będziesz zapewne odpowiadał przed sądem rodzinnym, dostaniesz wezwanie na policję w celu przesłuchania.

Oczywiście jak kolega zgłosi to na policję.

Ale jak udowodnisz to, że była to samoobrona to nic Ci nie zrobią.

w83od2.jpg

Opublikowano

Wiem że w szkole bd mieć przypal. tylko chodzi mi o to czy zagoi mu się to. bo na ucho nie słyszy podobno :/.

//BR3ND

Opublikowano

Wiem że w szkole bd mieć przypal. tylko chodzi mi o to czy zagoi mu się to. bo na ucho nie słyszy podobno :/.

Takie coś można leczyć farmakologicznie lub operacyjnie.

Może się samo zrosnąć, lecz przez to mogą wdać się jakieś bakterię i wdać się infekcja.

Ale jak mówi, że nie słyszy to zapewne będzie potrzebna operacja, albo samoczynnie powróci mu słuch.

Zwykłe ogłuszenie.

w83od2.jpg

Opublikowano

Jak pójdziesz do sądu rodzinnego to mogą wyciągnąć odszkodowanie w celach operacji.

Na pewno coś Ci grozi. Błagaj go, aby nie zgłaszał tego nigdzie ;)

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Jego mama zgłosiła na policję w jakiś dzień na komendę pójdę i będzie rozprawa ;/

To Będę mieć kuratora i co jeszcze mi grozi?

//BR3ND

Opublikowano

Jego mama zgłosiła na policję w jakiś dzień na komendę pójdę i będzie rozprawa ;/

To Będę mieć kuratora i co jeszcze mi grozi?

Dostaniesz kuratora! Masz przerypane..

Admin Cienia
Opublikowano

Jak mu błona poszła to pewnie ślimaka jęzorem żeś zapuścił :p

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Do więzienia Cie nie wsadzą. :P Jeśli to było w szkole to pewnie rozmowa z pedagog, jak rodzice zgłoszą sprawę do policji to możesz mieć kuratora (chodź w to wątpię, bo jak by dawali kuratora każdemu kto się bił, to by ich nie starczyło)

Opublikowano

Bedziesz mieć duże problemy, jest to poważne uszkodzenie, jeśli cie poda, masz niezle przesrane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...