Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Moja 1 gra Malzaharem [Ez noob]

DeViNAK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj moja pierwsza gra malzaharem

nampcf.JPG

Nie pisać mi, że build itp do dupy. Moja 1 gra malzaharem i bardzo dobrze się z tym grało.

Popatrzcie na staty Ezreala :(

@edit. I nie pisać mi, że ezreal miał gorszy dzień, słabo gra lub coś w ten deseń. I tak wszystkim dałem honor.

Opublikowano

Ty to jesteś pro. Naucz mnie tak grać.

Myślałeś o dołączeniu do Fnatic? Jestem pewny że dla ciebie wyrzucili by xPeke, w końcu rzadko się zdarza żeby mieć takie pro staty na normalu...

Game Over

Opublikowano

Jeden chuj itemy to itemy :D Ważne, że się dobrze grało. Szkoda tylko, że przez ezreala przegraliśmy. Gdyby gra dłużej była to pewno byłoby coś innego. I raczej proszę bez sarkazmu.

@squah @Kruncher Chyba napisałem, że moja pierwsza gra prawda? Potrzebny sarkazm?Jak dla mnie wyszliście na idiotów który myślą, że grają najlepiej i wszystko lepiej wiedzą. Teraz idźcie grać na czyimś buildzie, bo ,,Ten typek był pro z tymi itemami więc i ja je zrobię i będę pro".

Opublikowano

Zostań moim mentorem i naucz mnie tak farmić, wtedy możemy śmiało grając duo dojść do challengera :) . Staty dobre bo normal a zabijanie ap carry to raczej nie problem... Nie ma nic specjalnego w tym ss'ie ..

Opublikowano

Ty to jesteś pro. Naucz mnie tak grać.

Myślałeś o dołączeniu do Fnatic? Jestem pewny że dla ciebie wyrzucili by xPeke, w końcu rzadko się zdarza żeby mieć takie pro staty na normalu...

Do jakiego fnatic, gambit to jest coś!

Gz staty, jak na pierwszy raz to b. dobrze

beznazwy1za.png

Opublikowano

Jeden chuj itemy to itemy :D Ważne, że się dobrze grało. Szkoda tylko, że przez ezreala przegraliśmy. Gdyby gra dłużej była to pewno byłoby coś innego. I raczej proszę bez sarkazmu.

@squah @Kruncher Chyba napisałem, że moja pierwsza gra prawda? Potrzebny sarkazm?Jak dla mnie wyszliście na idiotów który myślą, że grają najlepiej i wszystko lepiej wiedzą. Teraz idźcie grać na czyimś buildzie, bo ,,Ten typek był pro z tymi itemami więc i ja je zrobię i będę pro".

Sorry, ale pierwszą grą Akali miałem lepsze staty, ale jakoś nie biegnę na MPC chwalić się jaki to jestem pro na normalu. Aha, i gram na własnym buildzie, ale jeśli zamierzasz to kwestionować to zapraszam 1v1.

P.S. Ten "słaby" Ezreal ma więcej farmy od Ciebie ;)

A teraz żeby nie było warna gz.

Game Over

Opublikowano

Ezreal miał więcej farmy ale miał gorsze staty. To co, już nawet nie moge się pochwalić statami? I prosiłem, bez sarkazmu, nie potrzebne było to gz albo to zostanie swoim mentorem.

PS squah nie skorzystam z 1 vs 1. Nie ma takiej potrzeby. Może wcześniej (Rok/Pół roku temu) ale teraz nie bo nie ogarniam. I farma mi nie była potrzebna.

Opublikowano

haha ezreal noobasek sfeedowal wszystkich, a amumu 0 tank ja sie nie dziwie jak macie noob carry i noob tanka to sie nie da wygrac, wyraz wspolczucia za bardzo slaby team!!

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

I farma mi nie była potrzebna.

Zgin

Zgin

Zgin

Zgin

Zgin

Zgin

Zgin

FARMA TO PODSTAWA AHAHAHAHAHHA 50 FARMY MALZAHAREM CZY TO MOZLIWE ? HAAHAHHAHAHAHA WP MALZAHAR A NIE EZ

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

@up. Sam zgin. Matko. Nie była mi potrzebna ponieważ tak na prawde nie grałem na poważnie choć nie trollowałem itd. Jak normalnie gram to oczywiście, że staram się zabić jak najwięcej. Jak widać i tak nawet dużo kasy miałem bez farmy. Matko spokojnie to tylko gra a ja chciałem się pochwalić swoimi statami i statami ezreala. Szkoda, że przy rotacji widzi się takie staty. Bardzo dobry champ i bardzo łatwy a i tak ludzie mają staty 0/X/X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...