Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nietypowy problem z serwerem... POMOCY !

Przepraszam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od wczoraj gram na gladorze, normalnie wbiłem lvl i wszystko w av2 normalnie siedziałem na oponkach i expiłem

ale wczoraj w nocy mnie logło, a poźniej jak się logowałem to albo przy wyborze postaci wywalało do ekranu logowania.
Lub zaloguję się na obojętnie jakie ch, otworze sklep, zaraz mega LAG i wywala do ekranu logowania. I tak ciągle...
To raczej nie jest wina internetu bo siedzę obok routera (dobry zasięg) Net 2mb, ping mały net śmiga normalnie a co chwile kick i lag.
Wie ktoś co może być grane?
Otóż jak wszedłem na mape od 99 lv (zombie) wziełem spota wraz z oponką (wtedy wlasne mnie loglo pierwszy raz) i odtąd są te problemy.
Być może to zwykły zbieg okoliczności z tym zombie ale napisałem, być może to istotne.
Nie pomoglo : zaproa, antywir, reinstal metka, odbugowywanie postaci.. Nie wiem co jest grane.

Proszę o pomoc...

Opublikowano

Moze problemy z serwerem albo kartą graficzna lub ilościa ramu, spróbuj przeczyścic komputer od wewnatrz jak i z syfów i zainstaluj najnowsze stery karty graficznej.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

ale wcześniej nie było takiego problemu, grałem normalnie.
i3 2,4 GHz
6 GB Ram
Karta Gf Gt540m

Raczej powinno śmigać tylko nie wiem co jest grane. Inny gracze jak widze, stoją sobie lajtowo w m1 a ja nie moge nic zrobić...

Opublikowano

Spróbuj przeczyścić rejest CCleanerem i też możesz ściągnąć GameBoostera powinien zmniejszyć lagi..

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

GameBoster jednym pomaga innym wręcz nie.

Najlepsze będzie przeczyszczenie komputera z zbędnych plików.

Polecam programy :

-Wise skan disk (Do czyszczenia dysku)

-Wise skan registry (Do czyszczenia rejestrów)

Jeżeli nie to serwer ma problemy a pamiętam ,że wcześniej je miał.

Opublikowano

dobra, już wszystko działa ;)

mam jeszcze jedną prośbę, jak odpalić Moda na Gladorze s1? (instalacja moda kamera na niepaczowanym nie działa)
Jakby ktoś mi napisał na PW bądź tutaj jeśli to nie problem byłbym bardzo wdzięczny.
Nagrodzę limitem +++++

@edit

problem z modem roziwązany, ale kicki i lagi dalej są na serwie. ;/
posrany serwer całkiem na psy schodzi...

mozna zamknąć temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...