Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma tam takich funkcji jak support,forum ani nic z tych rzeczy przecież.Dostaje się bana to się z tym problemem samemu zostaje.

Zobaczę w weekend z tym formatem.Narazie to olewam.

Opublikowano

Masz trzy wyjścia.

1. Czekasz aż ban wygaśnie.

2. Z innego kompa oglądasz laseczki.

3. Jedziesz do nich: Ostrava, Slezská Ostrava, Hradní 27/37, PSČ 710 00, Česká republika o numerze NIP: CZ28646240

3 nie polecam ;]

Opublikowano

Japierdole ludzie czy w ogóle czytacie te posty?! tylko se posty nabijacie.

PS. Też miałem kiedyś bana na hardweare (nie wiem jak to się pisze). A wiec tak na początek wgraj peer guardian 2 i zablokuj wszystko czego nie znasz firewallem.

hihihi hehehe hahahaha...

Opublikowano

Spróbuj wyłaczyć flash'a, jave i javascript i powiedz czy działa. Jak nie potrafisz wyłączyć to odinstaluj. Wydaję mi się że jest to technika którą stosuję allegro czyli ciasteczka flash które trudno usunąć :P

Opublikowano

Nie trzeba miec kamerki zeby fapac, ale zeby laska cos pokazala to trzeba sypnac żetonami, a zeby miec zetony to musisz je kupic za real money albo zarobic pokazujac: fujare, zajebista dupeczke laseczki jedrne cycuszki laseczki lub różowiotka cipecke laseczki , te 3 ostatnie warianty to oczywiscie musisz byc ta laseczka bo jak puscisz jakies gowno z red tuby to cie zbanuja jak autora.

Opublikowano

Format dysku a później wbijanie przez Kproxy pomogło.

Wcześniej jak wbijałem przez samo kproxy to nadal ban ale jak i sformatowałem dysk i wbijam przez Kproxy to jest git.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam

Z góry przepraszam za odkopywanie tematu ,ale nie chciałem specjalnie nowego zakładać. Mój problem polega na tym ze w obecnym miejscu zamieszkania (uk) zostały nie dawno wprowadzone filtry u wszystkich dostawców internetu , w efekcie nie da się wejść na show up. Próbowałem przez różnego rodzaju proxy te co są na stronach oraz programem Platinum hide ip. Strona się ładuje czasem wolniej czasem szybciej, ale jeśli chce wejść na jakąkolwiek transmisje to tylko czarne okienko i po kilku sekundach wyświetla się napis ,,utracono połączenie z serwerem ponowna próba nawiązania połaczenia za 12s" i tak za każdym razem .  Jeśli ktoś wie w czym tkwi problem lub jeśli jest jakiś sposób na obejście tych filtrów w inny sposób to proszę o pomoc. 

Z góry dziękuje pzdr 

Opublikowano

Witam

Z góry przepraszam za odkopywanie tematu ,ale nie chciałem specjalnie nowego zakładać. Mój problem polega na tym ze w obecnym miejscu zamieszkania (uk) zostały nie dawno wprowadzone filtry u wszystkich dostawców internetu , w efekcie nie da się wejść na show up. Próbowałem przez różnego rodzaju proxy te co są na stronach oraz programem Platinum hide ip. Strona się ładuje czasem wolniej czasem szybciej, ale jeśli chce wejść na jakąkolwiek transmisje to tylko czarne okienko i po kilku sekundach wyświetla się napis ,,utracono połączenie z serwerem ponowna próba nawiązania połaczenia za 12s" i tak za każdym razem .  Jeśli ktoś wie w czym tkwi problem lub jeśli jest jakiś sposób na obejście tych filtrów w inny sposób to proszę o pomoc. 

Z góry dziękuje pzdr 

Dostawca filtruje Ci połączenia po prostu. VPN może?

Opublikowano

Co do programów to próbowałem hma vpn bo zachwalany jest ze nie zamula ale tam tylko z premium działa.Z innych to probowałem hide ip platinum ale tez tylko czarny ekran. Jeśli mozesz polecić jakiś program to był bym wdzięczny lub jakiś inny sposób :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...