Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim sposobem rzucają PALENIE ?

Enkate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od 3 miechów próbuje rzucić palenie (papierosy) jak na razie mi to nie wychodzi więc jakim sposobem ludzie to ścierwo rzucają ?

pale od 5lat jakieś 1-2 paczki dziennie (zależy od dnia)

próbowałem już rzucić za pomocą

- Nicorette ( nic nie pomagało )

- Niquitin ( pomagało na kilka min może na 1h)

- Epapieros (szkoda gadać wysypało mi całą twarz od tego) na szczęście szybko zeszło

jakieś sensowe propozycje ? jak czyjaś propozycja się sprawdzi to dostanie Doładowanie do Tel.. o wartości 30zł :D

Nima :rolleyes:

Opublikowano

Znajomy palił czasami dwie paczki dziennie, po kuracji z NiQuitin rzucił i dziś się brzydzi samego zapachu. Grunt to silna wola.

@down

Sama palisz :P. Ażebyś raka płuc dostała :P

Opublikowano

Najskuteczniejszą metodą jest silna wola. Bez tego nici z rzucania. :) Moja ciotka i tato rzucili fajki z dnia na dzień. Po prostu wstali i nie zapalili. Spróbuj. Może Ci się uda. :)

Opublikowano

Silna wola + Książka Allen Carr. Wiem, może Ci się to wydawać głupie, ale czytając tą krótką książkę, uświadamiasz sobie, że jednak nei chcesz palić. :)

Książkę znajdziesz w PDF za darmo, więc luz.

Co do epapierosa to mi też nic nie pomogło, jak musiałem tak musiałem zapalić zwykłego. Przydaje się tylko jak jesteś w szkole, autobusie czy w pracy.

Opublikowano

Najskuteczniejszą metodą jest silna wola. Bez tego nici z rzucania. :) Moja ciotka i tato rzucili fajki z dnia na dzień. Po prostu wstali i nie zapalili. Spróbuj. Może Ci się uda. :)

jakbym nie zapalił rano po śniadaniu to nie wiem chybabym kurwicy dostał

muszę mieć coś takiego co by uspokoiło mnie i jednocześnie od uzależniało :D

jak jem Np jakieś cistka cipsy itp to mi się nie chce jarać ale jak się skończy jedzenie to mnie chuj strzela jak nie zapale :D

Nima :rolleyes:

Opublikowano

To zadaj sobie pytanie - co Cię podkusiło, żeby wziąć to gówno do ręki?

Przypuszczam, że zaczął palić w szkole 'bo kumple' albo 'bo stres'. ;p W moim przypadku była ta druga opcja.

jakbym nie zapalił rano po śniadaniu to nie wiem chybabym kurwicy dostał

muszę mieć coś takiego co by uspokoiło mnie i jednocześnie od uzależniało :D

jak jem Np jakieś cistka cipsy itp to mi się nie chce jarać ale jak się skończy jedzenie to mnie chuj strzela jak nie zapale :D

Ja mam to samo - dopóki jest jakieś konstruktywne zajęcie (w Twoim wypadku jedzenie), chęć zapalenia jest mniejsza. A próbowałeś z innymi czynnościami? Sprzątanie, gotowanie, granie itp.? Może jest coś, co wciągnie Cię na tyle, że chwilowo zapomnisz o głodzie nikotynowym?

Opublikowano

Ja rzucam tak, że za każdym razem jak chcę złapać za fajkę kazałem swojej kobicie, aby waliła mi płaskiego..

Od 2 dni nie palę.

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Ja rzucam tak, że za każdym razem jak chcę złapać za fajkę kazałem swojej kobicie, aby waliła mi płaskiego..

Od 2 dni nie palę.

Dzwoniłeś do niej o 6 rano żeby Ci przyjechała zajebała, bo będziesz palił?

Opublikowano

Od 2 dni nie palę.

Dobra metoda. Zacznę praktykować. :D

Ja ograniczyłem palenie jedząc orzeszki, słoneczniki, żelki, chipsy i inne pierdoly aby coś gryźć. Póki co palę obecnie 1-2 dziennie. Wcześniej było 7-8. Dodatkowo musi działać silna wola jak już wcześniej mówili poprzednicy.

Powodzenia w rzucaniu :).

Opublikowano

odetnij odplyw od kasy ;pp zacznij zbierac na cos, chociazby samochod jesli nie masz. kazde grosze sie licza.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

Ja nie palę ^^

Ale mój dziadek kiedy dostał zawał i jak lekarz powiedział mu :

Niech pan wybiera, papierosy albo życie ?

To od razu rzucił bez żadnych dupelerków ;]

Musisz tego chcieć i tyle.

Drugie wyjście to kupienie elektrycznego papierosa :

http://epapierosylodz.pl/_cms/view/2/wszystko-o-elektronicznym-papierosie-rzucanie-palenia-.html

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Wszystkich których znam co palenie rzucili to zrobili to z dnia na dzień. Po prostu musisz zrobić to od razu bo po braniu jakiś innych gówien to i tak do tego wrócisz. Wiem że pewnie teraz co ci mówię wydaje się być głupie i nieosiągalne, ale tak jest, albo rzucasz albo palisz.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Jo nyi wim jakim cudem, ale pewnego razu gadam z ojcem i sie pytam " A Ty nie zakurzysz?" A on " Rzuciłem" a ja oczy jak pinc zotych a ten rozklada rece i szeroki usmiech :D

Potem sie matki zapytałem co sie stało a ona mi mowi ze po prostu rzucił. Wstał i oznajmił ze nie pali.

Opublikowano

Bez silnej woli nic nie mozna zrobic. Niestety ja jej nie mam i nie moge rzucic palenia od paru lat :D ... Kuracja niquitin nie pomogla E papieros tez gowno daje :D

Ale przeciez trzeba na cos umrzec, nieprawdaz ? ^^

Jo
nyi wim jakim cudem, ale pewnego razu gadam z ojcem i sie pytam " A Ty
nie zakurzysz?"

Kurzajki sa nie zdrowe ;x

Opublikowano

Ja rzuciłem przez ksiązkę, paliłem papierosy przez około 5 lat i te elektroniczne też, teraz nie palę już miesiąc i jestem zadowolony bo ksiazka pod tytułem Allen Carr - łatwy sposób na rzucenie palenie. Ksiązke polecił mi kumpel który tak samo przestał palić na poczatku myslałem że mi nic to nie pomoże ale odziwo pomogło, jak ktoś czyta książkę to czyta od poczatku do końca a nie sam koniec przeczyta i mysli że to zadziała ;)

Opublikowano

Kup sobie desmoxan w aptece, jak bd to szamał i zajarasz to rzyganie murowane czujesz się tak jakbyś kończył życie, pozdro.

Ogranicz palenie do max 10 dziennie i wbijaj w to. Każdy pisze że to dla szpanu.... Śmiech na sali hahaha

Opublikowano

Silna wola nic więcej,wiem na przykładzie moich rodziców,ojciec rzucił bez niczego a matka kupowała plastry i nic jej to nie dało.

Opublikowano

Dobra opcja to też po prostu przestać palić od tak. Rano wstajesz, napij się kawy, zjesz coś i nie powinno Cie aż tak ssać, jak przetrwasz 3dni to równie dobrze możesz przestać palić i już :)

Opublikowano

Dzwoniłeś do niej o 6 rano żeby Ci przyjechała zajebała, bo będziesz palił?

Nie musiałem. Można powiedzieć, że mieszka ze mną ;]

ProUser | Postmaker | Gold Member | Blue Member | exKidMod Metin2 | exModerator Metin2 | exVIP

Opublikowano

Kto chce naprawdę rzucić to rzuci a najlepiej nie zaczynać wcale palić

upaodl131d2.png

Moje Cheaty :

No_Menu

http://www.mpcforum.pl/topic/624388-undetected-no-menu-jacello/

http://www.mpcforum.pl/topic/622343-undetected-no-menu/

D3D:

http://www.mpcforum.pl/topic/628413-undetected-d3d-jacello-v10/

http://www.mpcforum.pl/topic/629602-undetected-d3d-jacello-v11/page__pid__4526048#entry4526048

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...