Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Mob Arena.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio robiłem kilka opcyjek z pluginem na mob arene :/ i odkrylem ze potrafie zrobic w nim cos naprawde dobrze, dlatego pomyslalem sobie, ahh wejde na MPC Forum i zrobie temat o tym ze moge robic mob areny na zamowienie.To nie taki glupi pomysl :/ ale dosyc pracochlonny.Moja praca nie polegala by na tym ze wchodze na czyis serwer i "buduje" ja tylko konfiguruje idealnie pod wybrana mob arene plik ktory jest odpowiedzialny za "Wave'y" "Klasy" i oczywiscie cos z czym jest najwiekszy problem czyli z bossami ktore jest trudno dodac(albo bylo trudno na wersji 1.2.5 :P)

poniewaz jesli poprostu zrobie sie dopiske taka jaka jest domnyslna to boss bedzie niewidzialny i bedzie tylko wiekszym utrudnieniem w grze(to naprawde tez nie taki zly pomysl ;]) lecz ja potrafie zrobic tak ze jest widoczny i nawet dodac pare skilli(dodalem wyrzut w gore i zostanie tam przez chwile).

Oczywiscie taka praca jest czasochlonna wiec pomyslalem sobie ze bral bym za to oplaty w zaleznosci jakie zmiany wprowadzilbym w pliku domyslnym mob areny.

Mysle sobie ze oplata bedzie polegala na tym ze zgadamy sie jakos na skype czy ts(wymagany prywatny kanal) ty mi podajesz kod ja ci wysylam plik.

Jeszcze kiedy byla wersja 1.2.5 naszego kochanego MC mialem wlasny serwer ktory polegal tylko i wylacznie na Mob Arenie posiadal on 25 aren w tym kazda z unikalnymi mob arenami bossami i nagrodami.Oczywiscie to nie bylo takie chop siup poniewaz Vip lub Super Vip nie dawaly jakichs wspanialych ulepszen tylko dodatkowe klasy wiec z oplatami byl dosyc spory problem wiec serwer padl 9 dni przed wyjsciem MC 1.3.

Przejdzmy do oplat bo pewnie to bedzie najwiekszy problem bo kazdy pewnie powie: "o pozmieniales kilka linijek i chcesz tak gruby hajs za to"

otoz to nie to nie jest pozmienianie kilku linijek lecz zmiana wiekszosci scryptow gdzie jest juz problem.

Czas pracy to mniej wiecej od 2 - 5 dni zalezy jak wielkie zmiany zachodza w pliku(oczwiscie mam tez szkole i przyjaciol datego troche to zajmoje)

Wiec oplaty

Male zmiany - 6zl do 11zl

Srednie - 11zl

Duze - 23zl

Niby tak malo ale dla niektorych to sporo.

Ogolnie sam malo gram w mc wiekszosc czasu spedzam z kolegami a jak mam juz wolny czas to albo sie ucze albo gram w metina :D.

Kontakt ze mna mozliwy

E-mail: [email protected]

No to chyab juz tyle w razie pytan poprostu dodac mnie na skype jak bede mial wolny czas zadzwonie pogadam lub popisze wyjasnimy sobie wszystko.

Pozdrawiam Konrad.

Opublikowano

Ciekawe, lecz wątpię czy ktoś się zainteresuje.

jestem z Ciebie dumny, że masz takie zdolności ale sam osobiście nie zaplacilbym za takie coś. zabawa z MobArena jest dość prosta. dla osoby, która siedzi w tym trochę nie stanowi to problemu.

ty mówisz że to zajmuje Ci kilka dni... no to to jest troszkę dziwne.

no.. tak czy inaczej życzę Ci powodzenia :D

sygnaturka2.png

Opublikowano

Kolego to nie takie proste ale jak juz napisalem mam tez zycie tak :D

No pozyjemy zobaczymy czekam na innych obiorcow :D

W moim poscie zapomnialem wspomniec ze juz kiedys robilem takie areny na zamowienie i tez mi placili i to wlasnie byly sumy 10-20 zl lecz nie mialem zadnej reklamy

Opublikowano

No, robienie mobareny to akurat banał :P Może dla niektórych nie, prawda. I na tym poziomie to też nie jest proste... Dobra, masz umiejętność. Ale nikt tyle nie zapłaci. Zmniejsz ostro ceny - taka rada.

708121422388637873334.png

Opublikowano

Nikt się tym nie zainteresuje... Jesli jakis dzieciak bedzie chcial mobarene to wlączy glupi TuT'ek....

Pozatym MPCForum.pl TO NIE MIEJSCE DO HANDLU!

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Mówiąc Wszystko Dobrze fajne ale najgorsze to :

Male zmiany - 6zl do 11zl

Srednie - 11zl

Duze - 23zl

Watpię żeby ktoś tyle zapłacił ja w mob arenę bardzo fajną i duża robię max 8 godzin tak jak napisał Glox ty mówisz że to zajmuje Ci kilka dni... no to to jest troszkę dziwne.

Na Twoim Miejscu Ja bym robił nawet za free a ty zmiejsz Ceny :P

Lubisz TO? Daj Lajka a nie pożałujesz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...