Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] VPS

Gość TheXosus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie chciałbym tam postawić mały serwer od 5 do max 15 slotów i chyba 15 pluginów max. + dać tam stronkę internetową. Ew. mini TeamSpeak 3.

Szczerze?

Nie ma mowy. ;)

W momencie jak zainstalujesz tam apache + ts3 to może się okazać że same zjadają ~50% procesora w spoczynku. A co dopiero jak ktoś wejdzie na ts, albo otworzy stronę. ;)

Aczkolwiek mogę mieć dla ciebie małą propozycję. Jak jesteś zainteresowany to PW.

Opublikowano

Szczerze?

Nie ma mowy. ;)

W momencie jak zainstalujesz tam apache + ts3 to może się okazać że same zjadają ~50% procesora w spoczynku. A co dopiero jak ktoś wejdzie na ts, albo otworzy stronę. ;)

Aczkolwiek mogę mieć dla ciebie małą propozycję. Jak jesteś zainteresowany to PW.

Czyli rozumiem, że jak już to 2 lub 3 oferta, by sprostała moim oczekiwaniom?

Opublikowano

Też słabo. Bo procesor 1.6Ghz to też bez rewelacji.

Jednak mój pomysł nie miał sensu. Kupię sobie na jakimś hostingu :/

Można zamknąć.

Opublikowano

Jednak mój pomysł nie miał sensu. Kupię sobie na jakimś hostingu :/

Można zamknąć.

Twój pomysł miał sens, tylko wybrałeś złą ofertę w złej firmie do tego. ;)

Opublikowano

Ja bym się skusił na coś bardziej znanego jak już. Za 50zł, 20 slotów to można dostać praktycznie wszędzie (tak, slotów 100MB / slot).

Panie bugmento5 . Jesteśmy znaną firmą. Wystarczy wejść na fora game hostingowe ( np GHT, ITBETA ) . Działamy od końca 2010 roku i stale się rozwijamy.

//nieregulaminowa sygnatura - reklama hostingu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...