Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dział zapowiedź i dyskusje

RatField

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

mianowicie rozchodzi się o to że nie wiem co trzeba zrobić żeby można było napisać temat w dziale zapowiedzi i dyskusje

mógłby mi ktoś pomóc

Opublikowano

nie jest nigdzie napisane a przynajmniej nie znalazłem wielkie dzięki

biorę się do pisania postów a z drugiej strony to głupota bo powinno to być gdzieś napisana a dla użytkowników którzy nie posiadają tylu postów powinien moderator zatwierdzić żeby nie pisał ktoś głupot

Opublikowano

Jest do bardzo dobra opcja, bez spamowania spokojnie można nabić 30 postów w dwa dni.

Sporo było fake prezentacji i spamu dlatego została wprowadzona ta bariera ( tak przynajmniej przypuszczam )

CX7Rrj.png

Opublikowano

nie jest nigdzie napisane a przynajmniej nie znalazłem wielkie dzięki

biorę się do pisania postów a z drugiej strony to głupota bo powinno to być gdzieś napisana a dla użytkowników którzy nie posiadają tylu postów powinien moderator zatwierdzić żeby nie pisał ktoś głupot

Kiedyś w zapowiedziach był sam spam i ludzie tworzyli nowe acc żeby hejtować różne projekty i dodawać negatywną opinię. Dlatego Team MT2 uzgodnił z Administracją że trzeba wprowadzić pewne ograniczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...