Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dragonball nie działa

Green 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

własnie nie wiem nic sie nie zmieniło jak zainstalowałem

sam nie wiesz co piszesz.... po tym zdaniu myślałem że zainstalowałeś spolszczenie, używaj interpunkcji bo nie wiadomo o co chodzi w zdaniu.

Jak napiszesz poprawnie to odpowiedz w tym temacie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

sam nie wiesz co piszesz.... po tym zdaniu myślałem że zainstalowałeś spolszczenie, używaj interpunkcji bo nie wiadomo o co chodzi w zdaniu.

Jak napiszesz poprawnie to odpowiedz w tym temacie.

Masz trochę w tym racji napisze jeszcze raz

Nic się nie zmieniło po zainstalowaniu tego programu MSCRV czy jakoś tak , nadal błąd wystepuje jak próbuje zainstalować spolszczenie

Opublikowano

Wpisz w google MSVCP100.dll a potem wejdź w pierwszy link i kliknij download wtedy powinien Ci się pobrać program, zainstaluj go i sam Ci się otworzy program i pobierze ten dll. Wtedy włącz instalator spolszczenia odznacz wszystko i zainstaluj a potem otwórz dbo i ciesz się spolszczonym dbo.

Opublikowano

Jest JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST JEST DZIAŁA :DDDDDDDDDDDDDDDD

od 14:00 do 21:05 to robiłem i wreszcie się udało JEST JEST JEA JEA JEA ALE FAJNIE :DDDDDDDD xDDDDDDD

ok koniec szcześcia

jak chce instalować te spolszczenie to jakieś 4 coś tam do zaznaczenia są co zaznaczyć ?

i jakiś Patch Game i unpatchgame co wybrać ?

Opublikowano

Ok dziękuje ze pomogłeś to teraz będe instalował w razie problemów napisze tutaj mam nadzieje ze nie bedzię :D

Opublikowano

Nie będzie żadnych bo spolszczenie jest dobrze zrobione, jedynie muszę nad potworami popracować bo one są robione ''translatorowo''.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...