Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Giftcode

Baksig

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wole minecraft.net znana strona i zaufana :P

373_sygnatura.jpg

To nie sprawiedliwe człowiek pisze nabija posty w nie związanym temacie i dostaje warna -5 w plecy :/

A ja się tak bardzo staram z 91/100 ostrzeżeń z 2013-07-26 11:15 xD

Opublikowano

Oficjalnie można kupować tylko i wyłącznie na Minecraft net.

Wszelkie inne źródła, są źródłami "nielegalnymi".

Opublikowano

One nie są źródłami nielegalnymi, tylko Ci zaufani kupują klucze na minecraft.net później je sprzedają na innych stronach...

Wszystko to jest legalne, na allegro również można znaleść uczciwych ludzi jak np. to: xx

Opublikowano

Na Allegro radzę uważać ,bo wiadomo jacy to potrafią być chciwi ludzie. Tylko obrobić kogoś z kaski ^^ . Polecam nie kupować KONT MINECRAFT , bo nie masz dostępu do zmiany hasła.

Opublikowano

Ja ci nie radze kupywac z takich stron zazwyczaj są one kradzione i są nie legalne a na allegro nie masz 100% pewności ze będzie ci działać więcej niż miesiąc

Opublikowano

Oficjalnie można kupować tylko i wyłącznie na Minecraft net.

Wszelkie inne źródła, są źródłami "nielegalnymi".

Nie prawda :)

Kontagier.pl posiada legalnie zakupione giftcody :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem na Minecraft.net, Odrazu po wpłaceniu pieniędzy dostałem premium, nie musiałem nic czekać.

Znam też ludzi co kupywali giftcode'y na Allegro i konta działają im do dziś, ale znam też ludzi co konta nie działały po 3 dniach :P

Radze kupić na Minecraft.net, na Allegro większość to oszuści :P

@down prawda :D

pkgKpWv.png

Baj Mi

Pomóż, I Daj Lajka < 3

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem na Minecraft.net, Odrazu po wpłaceniu pieniędzy dostałem premium, nie musiałem nic czekać.

Znam też ludzi co kupywali giftcode'y na Allegro i konta działają im do dziś, ale znam też ludzi co konta nie działały po 3 dniach :P

Radze kupić na Minecraft.net, na Allegro większość to oszuści :P

Większość, ale nie wszyscy. Wystarczy dobrze przeczytać aukcję i komentarze sprzedawcy :)

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...