Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] (WEB) Moja 4 strona bez skryptów[Layout]

CreXminecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :D właśnie ukończyłem 4 layout :D proszę o ocene :D

Tak wiem nie ma rankingu na głownej :D. Miałem pomysł aby zrobić coś w stylu Top 5 graczy w małej ramce choć nie ładnie to wyglądało

i postanowiłem nic już nie robić :D.

Scan oraz Download:

http://www.mpcforum.pl/topic/912101-webmoja-4-strona-bez-skryptwlayout/
Skan
https://www.virustotal.com/pl/file/5239e7432a25550b53aa1fa82a38f9ec0296c191922d8bb9bdcd6a7b0fa55066/analysis/1365447815/

29742291740663626191.png

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

W porównaniu do Twojej pierwszej strony to mucha nie siada. Moim zdaniem już niedługo zawitasz jako grafik na jakimś privku, ale to za jakiś czas :D

@Edit

Interesuje mnie napis na stopce :>

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Brzydkie jak cholera, wybacz... taka moja opinia. Kolorystycznie nic sie kupy nie trzyma, napisy z generatora...

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

@UP ;D jak byś patrzał moją 1 prace wiedział byś dlaczego kupy się nie trzyma pracuje dopiero Hmm 3 albo 4 dni w photoshopie i to po max 1/2 godz dziennie :)

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Kolego UP 60% osób nie używa swoich grafik więc nie wiem o co ci chodzi :D

jak turki kopiują stronki np pandory i zmieniają tylko na swój język :D i podpisują że to ich grafika w 100% to nie wiem o co ci chodzi

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

jak turki kopiują stronki np pandory i zmieniają tylko na swój język :D i podpisują że to ich grafika w 100% to nie wiem o co ci chodzi

to należ sobie do tych 60%, gratuluje podejścia.

A ten "lay" ... szkoda słów.

Opublikowano

nie chce mi się tego czytać ale elementy na stronie są podjebane z strony między innymi elitemt2.org

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

@ Taran58

Nigdzie się nie uczyłem robić tych stron a koledzy co pisali bezsensu komentarze powodzenia życzę ponieważ większość z was nie wnosi nic do tematu tylko pisze bezsensu komentarze :D ale tym się już zajełem

I proszę moda o przeczyszczenie tematu z tych bezsensownych komentarzy :)

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Chyab w ch...ja lecisz.

Co mnie obchodzą turki jak my jesteśmy w polsce?

To weź może powycinaj grafikę z kilku stron np. zielska i sklej w jedno + podpisz, że to Twoje...

Jak tak podchodzisz do sprawy to już widzę Ciebie w roli grafika hahahah.

W firmie dostanie zlecenie na projekt a ten po necie szuka kogoś grafiki żeby wyciąć a potem firma ma przypał za kopiowanie elementów graficznych, buhahaha :D

Brawo....

CO do strony słaba, mało dopracowana graficznie, po co to krycie w logu? DNO!

Opublikowano

@Up nie mam zamiaru dyskutować z de**** jak ty.

po 1 nie czytasz ze zrozumieniem po 2 nie uważam się za grafika i nie mam zamiaru wiązać z tym swojej przyszłości.

po 2 to wolny kraj więc mogę pobawić się w grafike i de**** jak ty mi nie przeszkodzą. Dziękuje za uwagę

I nikt nie musi być tak profesjonalny jak ty każdy jakoś zaczyna i nie wywyższaj się jak był byś kimś ważnym tu.

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Ale nie kopiują ci "inni(60%)" prosto ze stron tylko robia samemu z elementów gotowych w internecie;) Jak zaczynasz to nie bierz sie za layouty, lepiej czytaj tuty itd.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Jak na pierwszą styczność z PS może być w porównianiu z poprzednimi ;P. Jak kolega wyżej, po prawej lepiej dodaj logowanie i status, a po lewej ranking ;)

45450230365060091770.jpg

Opublikowano

Powiem tak robić dalej będę a raczej próbował robić ale nie będę tutaj udostępniał ponieważ banda deb**** nie wymienie ich nicków nie potrafi docenić pierwszej styczności z PS i ogólnie z grafiką tylko siedzią grubasy i krytykują

rozumiem krytyka ale np żeby do tego dodać co poprawić czy coś to nie oni walą bez sensu komentarze i myślą ze są kimś na tym forum. Pozdrawiam

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Powiem tak robić dalej będę a raczej próbował robić ale nie będę tutaj udostępniał ponieważ banda deb**** nie wymienie ich nicków nie potrafi docenić pierwszej styczności z PS i ogólnie z grafiką tylko siedzią grubasy i krytykują

rozumiem krytyka ale np żeby do tego dodać co poprawić czy coś to nie oni walą bez sensu komentarze i myślą ze są kimś na tym forum. Pozdrawiam

Nie potrafi doceniać?

Ja po prostu nienawidzę jak ktoś kurwa kradnie czyjąś prace i mówi, że jego + wrzuca do pobrania.

A Deb**** to jesteś Ty, bo widać, że nawet nie potrafisz docenić czyjejś pracy.

A i masz rację, żyjemy w wolnym kraju ale za takie kopiowanie elementów grafiki mozna już zgłosić na policję.

Jednak autor strony chyba nawet nie jest polakiem więc pewnie nie wchodzi na tą stronę.

A i ja się nie wywyższam tylko nie lubię riperów :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...