Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]DayZ vs WarZ

TenStylOdLajka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam pytanie, mam już zgromadzone pieniądze itp. i mam do was pytanie, który tytuł według Was lepszy - WarZ czy DayZ? Jak narazie przemawia za mną WarZ, a Wy jak sądzicie ? :)

Opublikowano

Kto co woli. Ja osobiście wybieram dayz. Ale póki nie wyjdzie dayz jako osobna gra to gram sobie w warz :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Tu http://www.mpcforum.pl/topic/828446-premiera-dayz-standalone-nie-jest-pewna-w-i-kwartale-2013r/page-3#entry6927434

masz napisane, co, kiedy, jak, wszystkie za i przeciw.

Moja rada? Nie czekaj tylko kup WarZ , licz sie jednak z tym, ze 3/4 graczy uzywa hack'ow , niestety :(

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Nie da się teraz określić co jest lepsze WarZ czy DayZ, ponieważ WarZ to samodzielna gra a DayZ to tylko mod. Jak wyjdzie gra to dopiero wtedy zadawajcie takie pytania. Niby Ci się podoba WarZ ale jak zobaczysz, że na jakąś pieprzoną aktualizację, która prawie nic nie dodaje do gry musisz czekać miesiąc to powodzenia. W dodatku 80% to cheaterzy, a developerzy nie potrafią sobie z nimi poradzić.

Opublikowano

Bierz WARz przynajmniej narazie ;) Jest dużo cheaterów ale jak wejdziesz na serwer gdzie jest max 13-15 osób to rzadko spotkasz. WARz ma grafikę, DAYz auta, namioty itp :O

1377531174-U173186.png

Opublikowano

WarZ vs DayZ to tak jak Fiat vs Bugatti

Nie kupuj tego g.....:

- bugi

- 99,9 % hackerów

- źle dopracowane zombii

- niedopracowany silnik (FPS'y spadają itp)

- support nic nie robi z tą grą (od początku stycznia dodali pare itemów)

- dodali prywatne serwery (tylko po to żeby zbić jak najwięcej kasy, nic po za tym)

I jeszcze więcej powodów żeby zostawić sobie 50 zł

Opublikowano

Nie kupuj tego g.....:

- bugi

- 99,9 % hackerów

- źle dopracowane zombii

- dodali prywatne serwery (tylko po to żeby zbić jak najwięcej kasy, nic po za tym)

W 99.9% zgadzam sie z Tobą, tak to wyglada.

Widze dwa wyjscia :

1. Kup Arma2 z dodatkiem + mod DayZ i zapomnij o WarZ

2. Kupujesz WarZ , montujesz zwykle ESP lub inne hacki i grasz. Bez hackow nie ma sensu, chyba ze jestes naiwny i bedziesz udawal, ze kazdy dziwny "dead" jest normalny ;)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Według mnie lepsze (niestety,ale taka prawda) jest WarZ. Dodali opcję kupna prywatnego serwera a więc nawet nie napotkasz cheatera na prywatnym serwerze,lecz jednak na serwerach bez hasła napotkasz ich :e

KckC7.jpg

Opublikowano

Według mnie lepsze (niestety,ale taka prawda) jest WarZ. Dodali opcję kupna prywatnego serwera a więc nawet nie napotkasz cheatera na prywatnym serwerze,lecz jednak na serwerach bez hasła napotkasz ich :e

I co na tych serwerach będziesz robił? Lootował aż cię zombie zjedzą?

Opublikowano

Nie kupuj tego g.....:

- bugi

- 99,9 % hackerów

- źle dopracowane zombii

Tak, źle dopracowani zombi.... zobacz co jest w DayZ. Zombiaki biegają z prędkością światła, bugują się przy ścianach, zabijają przez ściany... beznadzieja

Opublikowano

Osobiście polecam Ci WarZ . Obcykałem już całą gre. Moim zdaniem jedyne minusy :

- Dużo cheaterów ( aby wyrównać szanse radze ściągnąć sobie ESP )

- Gdy schodzimy z niektórych gór tracimy HP ( bug )

Minusy w DayZ :

-Zombie zabijają przez ściane , są od Ciebie szybsze , bugują się

-Gorsza grafa troche

Kup WarZ , przekonasz się :)

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Osobiście polecam Ci WarZ . Obcykałem już całą gre. Moim zdaniem jedyne minusy :

- Dużo cheaterów ( aby wyrównać szanse radze ściągnąć sobie ESP )

- Gdy schodzimy z niektórych gór tracimy HP ( bug )

Minusy w DayZ :

-Zombie zabijają przez ściane , są od Ciebie szybsze , bugują się

-Gorsza grafa troche

Kup WarZ , przekonasz się :)

- kup warz i dostań bana z cheaty

- bug ten jest od początku gry i NIC ABSOLUTNIE NIC z tym nie zrobiono

Zombie w DayZ nie są od ciebie szybsze i jeśli nie będziesz stał milimetra od ściany to cię nie uderzą. Wystarczy mały odstęp.

Opublikowano

Według mnie, (na czas teraźniejszy) lepszą grą jest WarZ. Przede wszystkim wygrywa grafiką ale nie tylko, są dodawane co i róż nowe update, czym support zachwyca graczy. Może i są cheaterzy, ale da się do nich przyzwyczaić. Niedługo do WarZ dojdzie antycheat VAC co (mamy nadzieję) upora się z cheaterami. Co do kwestii DayZ. Była pierwszą na rynku grą, przed WarZ, ale zdecydowanie ma słabszą grafikę i jest wspomagana za pomocą Army 2. Zombie bardzo szybko biegają co bardzo irytuje. Na ten czas polecałbym Ci zainwestować w WarZ. Potem można się zainteresować osobną grą DAYZ. :)

dlabojlera2.png

Opublikowano

Według mnie, (na czas teraźniejszy) lepszą grą jest WarZ. Przede wszystkim wygrywa grafiką ale nie tylko, są dodawane co i róż nowe update, czym support zachwyca graczy. Może i są cheaterzy, ale da się do nich przyzwyczaić. Niedługo do WarZ dojdzie antycheat VAC co (mamy nadzieję) upora się z cheaterami. Co do kwestii DayZ. Była pierwszą na rynku grą, przed WarZ, ale zdecydowanie ma słabszą grafikę i jest wspomagana za pomocą Army 2. Zombie bardzo szybko biegają co bardzo irytuje. Na ten czas polecałbym Ci zainwestować w WarZ. Potem można się zainteresować osobną grą DAYZ. :)

AHHAHAHAHHAHAHA XDDDD

Pokaż mi jakiegokolwiek starszego gracza zadowolonego supportem i updateami do WarZ. Kto ci poza tym do cholery powiedział,że do WarZ dojdzie VAC? Valve bardzo nie lubi WarZ. Poza tym gracz raczej nie będzie zadowolony kiedy aimbot zabije go z full eq :)

Opublikowano

@up Dla twojej cennej informacji, poczytaj sobie forum www.TheWarZ.pl i poszukaj :), co do tego, że VAC dojdzie. Co do drugiej kwestii aimbota nie będzie kiedy nie będzie VAC :)

KOMPUTER NIE JEST TYLKO DO MANIACZENIA W GRY !!!

dlabojlera2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...