Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Premiera DayZ Standalone nie jest pewna w I kwartale 2013r.

PanZagłady

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gameplay a pokaz strojów 2 różne rzeczy w CD-Action napisali ,że to Gameplay czy też gdzie indziej i mówią ,że to gameplay .... oprócz tego co zauważyłem czyli lepsze zbieranie itemów a nie tak jak było w armie ....

i skrypt ubrań + nowe modele ubrań nie zrobili zbyt wiele. A zombie na mapie też nie widać

a no i menu gry...

sygnafranc.png

Opublikowano

dayz standalone robią tak długo gdyż niechcą by im wyszło bugz tak samo jak warz sie mocno wkopało bo zrobili tę gre tylko dla pieniędzy i jeszcze niedorobioną z masą robaków (bogow) osobiscie czekam na dayz standalone mam nadzieję że wyjdzie jeszcze lepiej niż mod .

Opublikowano

dayz standalone robią tak długo gdyż niechcą by im wyszło bugz tak samo jak warz sie mocno wkopało bo zrobili tę gre tylko dla pieniędzy i jeszcze niedorobioną z masą robaków (bogow) osobiscie czekam na dayz standalone mam nadzieję że wyjdzie jeszcze lepiej niż mod .

Nastepny funboy, co za glupoty piszesz. Sami devsi zapowiadali "na świeta" , wiec nie pisz takich bzdur, bo widac , ze nie jestes w temacie ;-)

TEKST MIESIĄCA - obecnie na forum jako"Mauurycy":

...WarZ jest troche słabsze i mniej rozwinięte od dayz

Opublikowano

Mam pytanie, na [cenzura] drążyć ten temat?

Dayz Standalone wyjdzie kiedy wyjdzie, a ten temat zmienił się w wojenkę zwolenników Dayz oraz WarZ.

Osobiście sugerował bym już zamknąć ten temat (To jest tylko moja opinia).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to, był grudzień (2012), luty, koniec kwietnia, a zapowiada się czerwiec :unsure:

Info: g r y-o n l i n e . p l

P.S.

Nie wiem czy można w to wierzyć ale patrząc na TEMPO prac, to raczej możliwe

test

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Patrzcie na strone jak kolega up podał tam jet że premiera w czerwcu i na to liczę czekam od stycznia :D

a przy okazji pograłem w the walking dead polecam

a dziś widze że za 2 dni na pc wychodzi the walking dead survival inscint to zombi nam do czerwca nie braknie

Opublikowano

Boże. Jakże żałosne osoby się tu wypowiadają. Jak napiszesz "przeciągają, bo chcą dopracować" to jesteś fanboyem... I kto tu wychodzi na fonboya? -.- Ja tam będę czekał. Jakoś rok w te czy wewte mnie nie boli.

7m9a.png

Opublikowano

Kolego, jak devsi pisza, ze wydadza w grudniu, pozniej, ze okolo lutego, nastepnie, ze moze okolo czerwca, a obecnie nie mowia nic, to co sie dziwisz? Kazdy sie "jara" na gre i nie mow mi prosze, ze rok w te, czy we w te, nie jest problemem. Tu wszyscy opieraja sie na DATACH podanych przez devsow, nic wiecej. Jak pisza, ze gra wyjdzie na swieta (12.2012) a w lutym szukaja grafikow, w marcu pokazuja jaka to swietna animacje maja postacie, to co mozna sobie o nich pomyslec?

Ja jedynie moge sie domyslac, ze tak wczesna zapowiedz gry, byla spowodowana ukazaniem sie WarZ i jej WIELKIM sukcesem abstrachujac od bugow, bledow, niedorobek itp. ktore w tym momencie zeszly na plan drugi. Po prostu w WarZ mozna juz bylo grac (i gra sie nadal) a z DayZ Game zostaly tylko "zapowiedzi" a mamy juz prawie kwiecien ;)

test

Opublikowano

Tylko WarZ osiągnęło ten sukces dzięki modowi DayZ. Poza tym nie wiem po co ten pośpiech w wydaniu. Jest na ten czas świetny mod dający dużo frajdy, do tego nowe mapy i inne ciekawe rzeczy. Do powstania dobrej gry potrzeba czasu (są wyjątki jak np. Duke Nukem) ale szczerze wolę poczekać niż mieli by wydać jakąś wersje Alpha (oczywiście że to co wydadzą to będzie najprawdopodobniej Alpha ale widocznie ta wersja jeszcze nie jest wystarczająco dobra) z mnóstwem bugów, bo dzieci by się zaczęły śmiać z tego że grę wydają a tu bugi. Przykład Arma III, która jest w alfie i ma bugi, co jest rzeczą oczywistą, ale reakcja osób jest po prostu tragiczna. Mimo tego że dali napis Alpha w rogu to połowa hejtuje że brak animacji czy inne cuda. Niektórzy wolą poczekać a inni mają to gdzieś. Mnie Ci drudzy nie obchodzą bo i tak gdyby nie mod DayZ to i WarZ nie było.

EDIT: Niech ktoś mi poda gdzie ktoś oficjalnie powiedział że będzie premiera około czerwca? Jeżeli się nie mylę to Dean ani Matt nic nie mówili o oficjalnej premierze. Zresztą Rocket dzisiaj jest na PAX East prawdopodobnie z jakąś wersją DayZ SA

Opublikowano

@up i co zatkało kakao po PAX'ie ? Napisze Ci dużymi literami NAJWCZEŚNIEJ W CZERWCU, ja już to wiedziałem wcześniej ;)

Jeśli wyjdzie w czerwcu, to tak będzie to co najwyżej WarZ w obecnej chwili ! Samochody najwczesniej wrzesień/pazdzierniku ... ciekawe co oni chcieli wydać w zeszłym roku w grudniu? Napisy z menu, nie, pewnie pasek "load" , ehhh...

test

Opublikowano

Nawet sam pasek loadingu moim zdaniem byłby ciekawszy niż gra w WarZ. Nie ciekawi mnie granie w grę "survivalową" w której są: Safe zony, mikrotranzakcje. Mimo tego że próbują naprawiać tą grę, to wolę grać w lepsze gry z zombie. Poza tym po wszystkim co się stało wiem żeby już panom od WarZ nie dawać żadnych pieniędzy za ich tytuły.

Opublikowano

Wiesz co kurwa,powiem Ci coś.

Napisanie gry to nie pusty kod. Trzeba wymyśleć dane systemy,skrypty,mape odpowiednio zedytować...

Animacje zrobić.

A wy:

ooooaootoafdgkmadflkgadk;fg omg wtf lol 333lo tszzemóó too njeee fffyysszllooo w tterrrminje? pssszzeciesz opjecyfali,pszenoszem siem na worz!1!1111!!11!!1!!111

No kurwa,prosze was. Jeżeli:

Chcecie grać dalej w gre stworzoną przez złodzieji,którzy tak naprawde stworzyli modyfikacje WarINC,ale chuj!

Złodzieje(ruski bezmózgi) mają konflikty z prawem.

A później,jak wyjebią serwery,bo sąd każe zamknąć gre i korporacje,to będziecie płakać:O jejku,tyle czasu spedzilem nad tom grom i teraz njemam eku i hyba ide na dejzi

unibag.png

Opublikowano

Lepiej dłużej poczekać i mięć lepszą grę niż żeby wcześniej wyszła a była zje***a. Poczekajcie i będziecie mieli.

Narazie ci co mają to mają War Z.

Jak dla mnie DayZ Standalone wygląda dobrze w samym sobie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Polecam WarZ daje tyle Fun'u że to jest nie do opisania :)

Jeb** całe DayZ :P

Jeb** całe WarZ ...

Ja juz dawno sobie odpuscilem, no ale zawsze ... mam nadzieje. Gram w WarZ'a ale ciagle czuje, ze jest cos nie tak, czegos mi brakuje, nie wiem. Przeciezr o DayZ Game tak naprawde gow... wiemy, ciagle tylko stek historyjek i jeszcze bardziej zalamujace wiadomosci.

...

unibag.png

Opublikowano

Nie wiem czy mi sie oplacalo dzis kupowac ArmA II: CO. Bo jak ma wyjsc osobna gra to strace tylko kase. Ale co z tego arma sama w sobie jest fajna.

Opublikowano

Jeśli ktoś nie grał jeszcze w Armę 2 OA, to polecam!

A co do DayZ... nie mogę się doczekać wersji standalone :) chociaż pewnie będzie na początku bardzo zbugowana...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamkniete beta testy dopiero okolo czerwca, a gra w fazie alfa ma sie ukazac miedzy sierpniem a grudniem 2013 r.

Opublikowano

Już są zamknięte testy... Tylko że w testach bierze udział kilkadziesiąt osób. Poza tym ludzie nie wymyślajcie już własnych dat, niedługo będziecie mówić o 2014. Z tego co wiem poza czerwcem nie było żadnych innych dat.

Opublikowano

Już są zamknięte testy... Tylko że w testach bierze udział kilkadziesiąt osób. Poza tym ludzie nie wymyślajcie już własnych dat, niedługo będziecie mówić o 2014. Z tego co wiem poza czerwcem nie było żadnych innych dat.

Te kiladziesiat osob, jak poczytasz to glownie ludzie zwiazani z "produkcja" gry a nie ograniczona ilosc ludzi z zewnatrz, a to duza roznica. Tak zgadza sie , te zamkniete testy mialy ruszyc okolo lutego, ale niestety beda dopiero okolo czerwca , niestety.

A premiera najwczesniej w sierpniu :(

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ehh nawet na g r y - o n l i n e niema napisane kiedy to wyjdzie czyli o czerwcu można zapomnieć :(

nie wiem co kupić czy WarZ czy DayZ bo dajmy na to kupie WarZ a tu za 2 tygodnie wyjdzie DayZ to chyba oszaleje :D poczekam do końca czerwca i się zobaczy tylko słyszalem że w warz jest dużo/mało cheaterów i to troche zniechęca do tej gry

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...