Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepsze vista czy xp ?

daniel0daniel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Łeee to chujnie ;p Specjalnie nie widze 1x4 mozesz wziąć kupic 2x2gb i pozniej sprzedać to co masz czyli 2x1gb

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Łeee to chujnie ;p Specjalnie nie widze 1x4 mozesz wziąć kupic 2x2gb i pozniej sprzedać to co masz czyli 2x1gb

Właśnie wiem kiedyś już szukałem ale się poddałem za dużo tego było i gada a nie szukam

Opublikowano

Ok to jak już znasz płytę to możesz też doradzić jaki system wziąć?

Opublikowano

Właśnie dostałem propozycje dosyć taniego zakupu Windiwsa 8 za okazyjną cenę ponieważ jest promocja lecz tylko 32bity. Jak polecacie brać ?

Jak wezmiesz win 8 to ci kark ukrece nie dosc że to gowno ram zżera to jeszcze masz idiotyczne kafelkowe menu a jak chcesz żeby ci się otworzył w mnie niż 5 min to bez ssd się nie obejdzie. A ja ci polecam zainstalować xp i viste i zobaczysz który ci lepiej będzie chodzil.

Opublikowano

Jak wezmiesz win 8 to ci kark ukrece nie dosc że to gowno ram zżera to jeszcze masz idiotyczne kafelkowe menu a jak chcesz żeby ci się otworzył w mnie niż 5 min to bez ssd się nie obejdzie. A ja ci polecam zainstalować xp i viste i zobaczysz który ci lepiej będzie chodzil.

Ja nie za bardzo chciałbym xp ponieważ za nie długo kończy się wsparcie dla xp

Opublikowano

Win 8 mniej się tnie i zawiesza(przynajmniej u mnie) niż windows 7. Śmieci mam sporo, a system włącza się ok 8sek. Chyba że nie podoba ci się brak menu start. Ale to zawsze można zainstalować :D

graphic.png

Opublikowano

no kup i dokup ram

ok a powiedz mi czy gry typu metin2 będą mi działał bez lagów na tych 2GB ramu i windows 8 ? Ponieważ sklep komputerowy w mojej okolic właśnie jest nieczynny.

Win 8 mniej się tnie i zawiesza(przynajmniej u mnie) niż windows 7. Śmieci mam sporo, a system włącza się ok 8sek. Chyba że nie podoba ci się brak menu start. Ale to zawsze można zainstalować :D

Haitz a według Ciebie windows 8 32/64 bity ? na razie patrzymy że mam 2 gb ramu

Opublikowano

Kup 64bit na przyszłość. Zawsze będzie można wtedy kupić trochę ramu.

A metek raczej bez większych ścin będzie działał.

graphic.png

Opublikowano

Kup 64bit na przyszłość. Zawsze będzie można wtedy kupić trochę ramu.

A metek raczej bez większych ścin będzie działał.

ok zaraz biorę się za zamówienie :) zaraz napisze jak zamówię kiedy mi dojdzie i tp

ok windows 8 zamówiony powinnien być tak w piątek a jak nie to w poniedziałek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...