Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hymmm BAN!...

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema właśnie dostałęm bana na metin2.pl. Ale co najlepsze również kolega który grał chwile przedtem też dostał da się to jakoś odkręcić?

[ Ja Dostałem za gre na modzia najprawdopodobniej]

Opublikowano

Sprawdźcie na mailu, za co dostaliście... później będziemy myśleć czy da się odbanować albo skrócić kare :D

p.s. za moda raczej nie odbanują

Opublikowano

piszesz trochę kolego jak byś miał 10lat. Napisz czy konta były na 1 meilu i w jakiej sytuacji dostałeś bana? Bo takie pisanie że dostałeś bana od tak na modzie jest nie przydatne dla innych a Tobie też nie pomoże w rozwiązaniu sprawy.

pozdro!!!!!!

Opublikowano

To jak teraz nowe założysz na tym samym e-mailu to od razu cię zbanują :) Musisz na nowym e - mailu założyć konto (jak chcesz jeszcze grać)

U mnie w tematach 1 post = 1 like  :) 

Opublikowano

Pisze Ci blok bo w tym momencie nie ma znaczenia na jakim meilu jest twoje konto. Ono ma zwyczajnie bana i koniec. Z tego co pisali inni gracze to ban za samego KM nie jest na stałe (chyba że ostatnio coś się zmieniło) a na jakies 2tyg-1miech. Jesli jednak używałeś FB Ty lub inne konto na meilu to ban jest stały.

Opublikowano

Fb ;( ale mam już nowe i zaczynam od 0 Mam nadzieje, żę będzie fajnie thx za pomoc dostajecie all like

alojzy dostałes roz. ale jednak ban jest na stałe ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...