Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

reset kompa przy uruchamianiu

morker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem z metinem w pewnych momentach uruchamiania gry wielki lag i komp miu sie resetuje wymagania na 100 % i nie chodzi na pewno o sprzęt lub aktualizacje więc prosze nie nabijajcie postów mam windows 7 więc nie mówcie żebym sp 3 pobrał bo nie ma do windows 7 sp 3
Z góry dzięki i prosze o pomoc :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

mam problem z metinem w pewnych momentach uruchamiania gry wielki lag i komp miu sie resetuje wymagania na 100 % i nie chodzi na pewno o sprzęt lub aktualizacje więc prosze nie nabijajcie postów mam windows 7 więc nie mówcie żebym sp 3 pobrał bo nie ma do windows 7 sp 3

Z góry dzięki i prosze o pomoc :)

hmm , może to wina zasilacza że podczas włączania gry bierze za duża ilość prądu i sie resetuje .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Kolega miał tak samo było to spowodowane małą ilością ram. Zgadne żo po restarcie wszystko gra?

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

windows 7
8 gb ram ddr3 2 kostki po 4 gb
zasilacz 500 W
procesor 4x3,6 ghz
karta graficzna firmy gigabyte AMD radeon 6670HD
kompa mam od pół roku stacjonarny i składany
prosze o pomoc i z góry dzięki :)
uważam że to wina gry bo wszystkie gry dzialają bez lagów i bez problemu na full ustawieniach np.wot,cs 1.6, minecraft, assasins 1 i 2 itp
mam problem tylko z metinem i resetuje się za każdym razem i zawsze bluescreen

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W Twoim przypadku najlepszą rada jest posprzątanie "komputera", zwyczajnie zrób porządek, usuń zbędne wpisy, zbędne pozostałości po programach (antywirusowych szczególnie).

212z9rs.jpg

Opublikowano

Co do tego ma reinstal ? Moim zdaniem leży to po stronie zakurzonego w środku komputera. Czyli wiatrak procek itp . Odkurz go by tam żadnego kurzu nie było .

212z9rs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...