Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2. Rocznica World of Tanks Europe

thomanek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś jakie info co będzie w ten weekend słyszałem że IX tiery za pół ceny ale nie potwierdzone saaq napisał gram właśnie kw-4 i zbieram na st-1 exp jeszcze 150k jak bym wiedział to bardziej bym sie postarał i w poniedziałem już st-1 grał kasy mam dużo więc styknie mi na IX

SigUserBG.png

Opublikowano

Informacje o specialu z okazji 2 rocznicy serwera EU pojawią się dopiero 11 kwietnia. Na bank będą moduły za 50%.

76561198001815076.png
Opublikowano

Nie jeszcze nie ma tego info a a jak by było to by odrazu sie pojawiło na stronie głównej WoT'a. Myśleć ! X_X

wiem że zawsze są dzień wcześniej przed eventem ale chodzi mi o jakieś info poza strona główna wot nie wiem skąd może od admina czy coś

a z Xanterem się zgodzę bo co 2-3 eventy są moduły za pół ceny 2 tygodnie teraz nie było więc powinny być

SigUserBG.png

Opublikowano

Ja mówiłem, że IX MOGĄ BYĆ w promocji, nie wiem jakiej (chyba 30%) ponieważ takie informacje NIEOFICJALNE dostałem od kumpla*.

*którego kumpel z klanu ma brata, który pracuje w WG.

Pozatym na podejrzewam, że będą gwiazdki x5, tak jak rok temu :)

Opublikowano

Ja mówiłem, że IX MOGĄ BYĆ w promocji, nie wiem jakiej (chyba 30%) ponieważ takie informacje NIEOFICJALNE dostałem od kumpla*.

*którego kumpel z klanu ma brata, który pracuje w WG.

Pozatym na podejrzewam, że będą gwiazdki x5, tak jak rok temu :)

Rok temu też chyba IX tiery były w promocji ale nie wiem czy z tej samej okazji.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Możliwe, nie pamiętam już... Wiem, że też na Golden Joystick podobny był. Zresztą, zobaczymy za 4dni ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...