Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wrócić do tej gry?

OneDaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio grałem z 4 lata temu a teraz nie mam w co grać i chce wrócić ;) warto? Dużo ludzi gra? Na którym serwie można się łatwo wybić od 0? Gdzie łatwo się wzbogacić na rybach? Nadal opłaca się grać ninja? Oczywiście chodzi o global pl.

Opublikowano

Wybic się od zera, graniczy z cudem. Zacząć można dla funu ofc

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Warto grac dalej ;d zalezy od serwerów ale ludzi gra sporo;d a serwer od zera mozna sie wybić najlepiej od ostatniego ;d bo tam będzie najtaniej itpd; Ninją ,jeżei potrafisz grac to się opłaca;d

Opublikowano

up@ jaki event? i do kiedy trwa

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Dobra ściągam to bagno. Teraz pozostaje pytanie na jakim serwie da się zarobić na rybkach (jak grałem na Orionie to przeważnie z tego zarabiałem)

Opublikowano

Jest dużo innowacji i gra dużo osób. To jest jedyne MMO w jakie grałem, reszta mi sie nie podoba.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Dobra ściągam to bagno. Teraz pozostaje pytanie na jakim serwie da się zarobić na rybkach (jak grałem na Orionie to przeważnie z tego zarabiałem)

Najlepiej zaczynać na serwie Solar , jeśli chcesz łowić fish botem.

u6pv.jpg

Opublikowano

Na każdym, bo perły drogie a itemy tanie..

Np. Grymuar (s6) biała perła 150kk - za to kupisz np. bojowego +8

Opublikowano

jesli jestes gotowy na strate kilku tygodni/miesiecy + duzo kasy to graj nikt ci nie broni

oczywiscie polecam solar

10 fish botow i mozesz sobie za to zycie ulozyc

nie sprzedawaj ryb tylko malz/perly

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Warto zagrać. Polecam zacząć grę na Solarze.

Na serwerze s26 jest dosyć tanio, więc możesz spokojnie się dorobić w tydzień.

Opublikowano

Oczywiście ,że warto ale np. możesz grać na prywatnych serwerach jeżeli nie spodoba Ci się sytuacja na PL'u.

Moim zdaniem to teraz Globalny serwer np. S26 to Prywatny serwer kategorii EXPERT. czyli taki ciężki hard lecz dodane jest sporo innowacji i nowości ,które spotkamy już na wielu serwerach metin2 prywatnych.

Ja polecam grać oczywiście na Solarze gdyż tam jedynie rywalizacja jest odczuwalna a to wzmacnia apetyt na grę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...