Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zawieszanie] Zawieszanie się komputera.

Adrian Kobic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W logach brak śladów infekcji .

Jedynie to widzę to masz problemy z usługami :

Error - 2013-04-06 16:00:52 | Computer Name = Adrian-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7031
Description = Usługa Usługa powiadamiania o zdarzeniach systemowych niespodziewanie
 zakończyła pracę. Wystąpiło to razy: 1. W przeciągu 120000 milisekund zostanie 
podjęta następująca czynność korekcyjna: Uruchom usługę ponownie.

Error - 2013-04-06 16:00:52 | Computer Name = Adrian-PC | Source = Service Control Manager | ID = 7031
Description = Usługa Wykrywanie sprzętu powłoki niespodziewanie zakończyła pracę.
 Wystąpiło to razy: 1. W przeciągu 60000 milisekund zostanie podjęta następująca
 czynność korekcyjna: Uruchom usługę ponownie.

Description = Usługa Broker zdarzeń systemowych niespodziewanie zakończyła pracę.
 Wystąpiło to razy: 1. W przeciągu 120000 milisekund zostanie podjęta następująca

Description = Usługa Kompozycje niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło to razy:
 1. W przeciągu 60000 milisekund zostanie podjęta następująca czynność korekcyjna:
 Uruchom usługę ponownie.

Description = Usługa Instrumentacja zarządzania Windows niespodziewanie zakończyła
 pracę. Wystąpiło to razy: 1. W przeciągu 120000 milisekund zostanie podjęta następująca

Description = Usługa Windows Update niespodziewanie zakończyła pracę. Wystąpiło 
to razy: 1. W przeciągu 60000 milisekund zostanie podjęta następująca czynność korekcyjna:
 Uruchom usługę ponownie.

A od kiedy ci się zaczął zacinac komputer ?

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

@up jak dzisiaj go włączyłem to zaczął wariować.

ps: Może wiesz jak ten problem z usługami naprawić ?

@edit już jest w porządku tylko nie pokoi mnie to co jest w Monitorze Zasobów i Wydajnosci

"Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce,

Dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."

~GrubSon

Opublikowano

W sensie jakim wariowac ?

W dzienniku zdarzeń nic takiego nie pisze żeby dziś coś się działo .

Wczoraj i przedwczoraj juz były problemy.

Wejdź w START i wpisz services.msc

Znajdź usługę Zdalne wywołanie procedur (RPC) PPM na tą usługę właściwości zakładka odzyskiwanie i tam ma byc wszystko ustawione na nie podejmuj żadnej akcji .

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

Sprawdziłem Monitor zasobów i Wydajności i tam coś takiego:

Klasyfikacja wydajności Procesora CPU tego systemu jest niska i może być przyczyną problemów z wydajnością. Zmniejszenie liczby otwartych aplikacji może zwiększyć wydajność systemu. Wyszukaj w folderze Autostart niepotrzebne aplikacje i wyłącz te z nich, które nie są wymagane. Jeśli problem będzie nadal występował, może być konieczne uaktualnienie procesora CPU. 
Pokrewne: Diagnostyka wydajności 

--------------------------------------------------------------------------------

Ważność: Informacje 
Ostrzeżenie: Klasyfikacja wydajności Grafiki w grach tego systemu jest niska i może być przyczyną problemów z wydajnością podczas korzystania z aplikacji multimedialnych lub gier. Wyłączenie trybu Aero Glass może zwiększyć wydajność w aplikacjach multimedialnych i grach. Jeśli problem będzie nadal występował, może być konieczne zaktualizowanie sterownika karty wideo lub uaktualnienie jej. 

--------------------------------------------------------------------------------

Ostrzeżenie: Klasyfikacja Grafiki tego systemu jest niska i może być przyczyną problemów z wydajnością. Wyłączenie kompozycji pulpitu lub zmniejszenie rozdzielczości ekranu może zwiększyć wydajność przetwarzania grafiki. Jeśli problem będzie nadal występował, może być konieczne zaktualizowanie sterownika karty wideo lub uaktualnienie jej. 

Ostrzeżenie: Klasyfikacja Dysku tego systemu jest niska i może być przyczyną problemów z wydajnością. Zmniejszenie liczby otwartych aplikacji może zwiększyć wydajność systemu. Upewnij się, że na dysku jest odpowiednia ilość wolnego miejsca i że dysk jest zdefragmentowany. Wyszukaj w folderze Autostart niepotrzebne aplikacje i wyłącz te z nich, które nie są wymagane. Jeśli problem będzie nadal występował, może być konieczne uaktualnienie dysku. 

Ostrzeżenie: Klasyfikacja Pamięci tego systemu jest bardzo niska i może być przyczyną problemów z wydajnością. Zmniejszenie liczby otwartych aplikacji może zwiększyć wydajność systemu. Wyszukaj w folderze Autostart niepotrzebne aplikacje i wyłącz te z nich, które nie są wymagane. Jeśli problem będzie nadal występował, może być konieczne uaktualnienie pamięci. 

Chociaż z tym CPU to się trochę nie zgodzę bo podczas odpalani'a systemu wyłączyłem zbędne i nie potrzebne programy

~GrubSon

Opublikowano

@up tak w alertach.

~GrubSon

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...