Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Dziwny ranked.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w enemy było 0 cc. Po za tym kennen adc jest tak samo dobry jak soraka adc. Tristana po za rangem i as boostem jest bezużyteczna, master z kradziejem, + staty 6/10. Fiora pure ad, bez malleta... z berkami, yumu i tlłuczkiem Można ją robić pod carry, ale mallet i merce to core. Leona afk miala troche mniej golda od nunu. Ah ten bronze

graphic.png

Opublikowano

@up masz coś do tristany? masz coś do mnie, sory, ale tak za przeproszeniem tristana t ob. dobry adc, ponieważ może łatwo dyskwalifikować enemy adc z tfu za pomocą e, do tego genialny escape, ulti i wgle.

@top Zwykly ss, miałeś dobry team i dlatego wygrałeś, enemy było słabe, yi useless, fiora też, o nunu nie mowie.

beznazwy1za.png

Opublikowano

w enemy było 0 cc. Po za tym kennen adc jest tak samo dobry jak soraka adc. Tristana po za rangem i as boostem jest bezużyteczna, master z kradziejem, + staty 6/10. Fiora pure ad, bez malleta... z berkami, yumu i tlłuczkiem Można ją robić pod carry, ale mallet i merce to core. Leona afk miala troche mniej golda od nunu. Ah ten bronze

nie, konto od początku było do smurfu, i nie, to nie bronze, nie wiem jak twoja league.

kennen to zero na ad? k.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja pierdole

Koles wlasnie powiedzial ze tristana jest useless

I ze kennen ad jest useless.

Widze, ze ktos tu siedzi w srebrze i mysli ze jest lepszy od brazow innych ;-)

Opublikowano

Tristana sfeedowana miecie wszystko ...

AD Kennen też na TOP'ie jako i na ADC .

Nie wiem kto się tak wypowiada ale to znaczy ze nie masz dużej dywizji .

@top.

No ładnie , gratuluje gry .

Tamtym pewnie żyłka pękła jak Nexus strzelił . :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...