Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak miejsca na dysku... - rozpakowywanie

POMPAMUSIBYC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym opisać bardzo dziwny błąd w sumie nie wiem czy to błąd czy tak ma być, może zaczne. Wszystko zaczęło się od kiedy mój dziadek dał mi swój dysk twardy. Na początku wszystko ładnie śmigało aż po pewnym czasie na dysku c zaczynało brakować miejsca przy czym nic tam nie pobierałem ani nie instalowałem... Od czasu kiedy na dysku c nie ma już miejsca przeszukałem cały dysk w poszukiwaniu możliwe jakiś gier które przez przypadek zainstalowałem znalazłem pare nie potrzebnych już plików i zwolniło się nie całe 100mb potem znów po jakimś czasie nagle widze komunikat Mało miejsca na dysku.

No i wtedy zaczął się ten problem który chciałem rozwiązać na tym forum. Gdy np rozpakowywuje jakiś plik który waży powiedzmy 2gb a na dysku c jest wolnego miejsca 50mb to wypakowywuje tylko te 50mb a potem jest już komunikat Ze jest mało miejsca na dysku... Dodam, że nie rozpakowywuje tego na dysku c tylko na d lub e... Proszę o pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...