Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Sura WP

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się was spytać na jakim lv warto zarabiać Surą WP i gdzie ?

Sura WP ma 35lv ( bojowiec ) Skile Ostrze na M5 Strach M1. Co do EQ to FMS + 9 srd 33 kd moba penetry + 3 zbroja YY + 7 1000hp kd speeda wyzywka + 9 bojowa + 9 ebo + 8 srebna + 7 naszyjnik 1000hp buty 1000hp. Co do zarobku/ dropku na Surze wykupił bym na miesiąc 2x Drop i siedział cały czas ale nie wiem gdzie... Czy M2 i bić metki czy Pustynia ?

HP = 8000

DMG = 950-1100

Def = 250

Za każda odpowiedz +

Weteran
Opublikowano

Metki m2, pustynia.. chociaż ja na twoim miejscu wbiłbym większy level i poszedł na lepsze metiny, większy zarobek według mnie, a na jakim serwie grasz?

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Z tego to by chyba najlepiej było wbić wyższy lvl. Jeśli masz już kupować 2x drop, to przynajmniej, żeby coś dobrego dropiło. Wbij wyższy lvl i wtedy się zatrzymaj :) Na tym lvl'u jak chcesz chyba będzie Ci najlepiej i najwygodniej bić metki w m2, ale moim zdaniem nie opłacalne jest bicie ich z 2x dropem.

Opublikowano

Tzn gram na Serwerze Solar co do 2x Drop to jeszcze nie zakupiłem ale chciałbym zakupić na miesiąc i coś dropić. Co do dropu w M2 to nie wiem czy jest on dobry ? I czy coś da to 2x ? A drop na wyższym lv czyli jakim ?

Opublikowano

ja tam polecam wbic +42 zbrojke kupic troche eq zmienic i metki pustynia +45 +50 , lub metki na gora sohan , bo tam napewno lepiej pojdzie , a jak na tym lvl to metki w m2 ale bez dropu bo kupienie dropu na te metki to strata kasy .

1341833700-U255743.jpg
Opublikowano

Hehe 2@up Nie musi wbijac skili na g przeciez Pompamusibyć nie napisał skille g tylko m lub g (m/g) jak dla mnie skille m3/4(strach , czarowana zbroja ) starczą + jakiś buff po 20-30% i z takimi skillami, buffami powienieneś ogarnąć z tym eq w trudnym :)

1 Post [V]

10 Postów [V]

50 Postów [X]

100 Postów [X]

250 Postów [X]

Opublikowano

no i co niby ten medal wart ? 100k ? A po za tym ja jednym medalem boja zrobiłem i mam zamiar wbić 30lv więc za pewne każdy tak robi... A przy 45 medalach jest 4.5kk...

Opublikowano

narazie masz dobre eq ( zmixuj tylko zbroja na 2k hp) - wbijaj jakis 45 i na tym lvl bij metiny cienia w dolinie albo metiny na sohan

blekitny_meczet_turcja_stambul.jpg

Opublikowano

50+, dobre eq + buff z "lepszymi" skillami wspomagającymi i możesz normalnie na sohan na metki lecieć. Jak dorwiesz dobry abs to możesz wziąć pomocnika i spróbować na metkach w lesie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...