Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa Zaraza! Whitelist 1.5.1 Serwer typu KM

Ersabel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Imie w minecraft WosikB
2. dlaczego chcesz zagrac na serwerze kwadratowa zaraza ? Gdyż chce zobaczyć taki rodzaj gry
3. Wiek 18
4. rozmiar buta 44

Opublikowano

Przepraszam bardzo ale na początku kieruje moje słowa do admina!

Jak przeczytasz en post to nie pisz że jestem dzieckiem itp bo mogę wyrazić swoją opinie

a wiec

nie wiem co ten serwer ma wspólnego z KM jest plugin LWC wszystko jest pod ziemią a na powierzchnię nie da się wyjść. brak jakiej kolwiek kontroli ktoś ci może wbić i roz***** wszytko i nic się nie stanie a admin musi włączać vanish żeby dowiedzieć się kto mu coś zepsuł. No ok ale np ja dostałem bana bo zabiłem 2 osadników a ktoś inny nie dostanie bana za zabijanie ludzi którzy po raz pierwszy wchodzą na serw i jeszcze nie przeczytają tabliczek z info Czysta sprawiedliwość zresztą na serwie głównie jest po 0 ludzi i tyle ode mnie tzn może bym więcej coś napisał ale daruje sobie

Cześć...

Opublikowano

Kolejne gowno ktore mysli ze najebie kasy na vipach i diaxach z sms shopa jak podrobi kwadratowa masakre -.- brawo ;*

2636492449.png

Pomogłem? To dobrze :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...