Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MrSnoopY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodania i zmianki 1-4/5 skad ? Czekam na strone

1-4 wypadaja z mobów, tak samo 5.

quebocoelho

Opublikowano

Doczekacie się na serwie gram i jest * * ** * * * ** * * * ** * *** * * * * * ** * * * * * * * ** * więc japy!!! Chunjo nie potrzebne a zabawa jest i pomoc w eq [+] Między innymi admini super

Pozdro ZimnyBuff :)

Bang bang bang

Opublikowano

Tłumów to się tutaj nie spodziewaj :)

Już widać po stworzonych postaciach.

Kiedy wy zrozumiecie że musicie zrobić medium + easy żeby mieć TERAZ dużo graczy.

Jest wiele hard+medium dobrych i stabilnych ale żeby był nowy dobry medium+easy to nieee :)

To tak.

Na serwie wieje nudą.

System ulepszeń? Standard jak dla każdego nudnego serwera.

Nie chce mi się tutaj rozpisywać bo i tak administracja nie zrozumie dlatego szybko napiszę.

NIE POLECAM :)

Wieje nudą xD

JI5Zwld.png

Opublikowano

Pozdro... nie moge zjechac,aby przepisac kod na rejestracje na stronie...

Zastepcza jest tak fajna,ze nie mozna zalozyc konta:)

Nie da rady zjechac do przepisania kodu:)

DB NIE GRAM TUTAJ CZEKAM 3 DNI NA SERVER LUDZIE 81 LVL,a ja konta zrobic nie moge pozdro!!

Opublikowano

no i kapa kolejna strona padła, kont się nie da założyć, serwer świeci pustkami i wieje nudą a zainteresowanie administracji jest zerowe. ONI NAPRAWDE NIC NIE ROBIĄ. Bardzo szkoda bo serwer jest fajny nie ma za łatwo ale idzie grać. Jak na moje doświadczone oko :D serwer postoi jeszcze tydzień i admini się znudzą ale chciałbym się mylić ;) Serwera nie polecam ale też nie odradzam róbta co chceta ^.^

Opublikowano

ludzi na serwerze praktycznie moze z 20 przy godzinach popoludniowych.. strona znow off.. nie dziwne ze nikt nie gra kto tu wszedl zobaczyc prezke to jak wbil na strone to byla off.. moze 70% ludzi sprawdziło ja wieczorem jeszcze i na 2 dzien i potem zaczeli szukac nowego i ludzi nie ma . Nowa stronka działała 1 dzien i co? z 3 nowe osoby którym chciało sie patrzeć na komentarze i dopatrzeć sie czy owy "administrator" dodał posta z nowa stronka. Ile mozna robic nowa strone? 3 dni ? Pff.. serw fajny ale padnie do konca tygodnia.

OmG ..

Opublikowano

Mam pytanie- jak z dostepem do dodan, zmianek, pd, rekawic? Serwes jest w miare stabilny?

IS.

quebocoelho

Opublikowano

nie is lol. W tym is to nic nie ma xD wgl nic nie ma nawet strony ;O Zmianki itd lecą z mobów na 80lv mamy z 3000 ich więc nie ma problemu :D

Admin lecisz w chuja za przeproszeniem. Obiecywałeś że do 20h będzie strona on i co ? Tylko proszę cię nie pisz że to nie z twojej winy, to tylko i wyłącznie twoja wina nie ogarniacie ;/ Nawet kutwa strony włączyć nie potrafisz i do tego jak pisałeś że nie masz kontaktu z technikiem że go przy kompie nie ma itd. To go zmień i coś rób. GRAŁEM i grałbym dalej ale serwer jest spalony jak dla mnie już. gra będzie nie równa zanim oni stronę odpalą to już 99 lv wszyscy bd mieć to tyle ode mnie pozdro.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...