Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić?

Pittterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,stoję na 35 lvlu i nazbierałem już trochę kaski i nie wiem do końca co mam kupić.

Opłaca się kupować pieciokątną +9?. Na s14 chodzi po 100kk.

Czy może chodzić do 41 lvl'a w bojowej tarczy +9 i potem kupić sobię okrągła +8,bo na 9 nie wiem czy będzie mnie stać.

I czy opłaca się kupować żelaka +9 i do któego lvla bede mogl z nim chodzić?

Opublikowano

Z tarczą lepiej poczekać do 41lvla, a żelaka warto kupić. Możesz z nim ciskać nawet do.... sam nie wiem, ale dużego lvla.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

Żelaka kup na 100%, jak masz dużo kasy to tarcze na 21 też możesz kupić, ponieważ okrągłą +9 trurdno kupić.

Jest też opcja, żebyś kupił sobie EQ z 2k pż + żelak i tarcza +6/7/8 (lepiej mieć więcej pż niż defa).

Opublikowano

skoro stoisz na 35 zbieraj na ku i na riba 45 sr + kd +4 +9

i oczywiscie bo +9 i zelak +9

zbieraj na to

nastepnie smiertelka +9 2k pz i jestes ustawiony do 61 lvl

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Żelak +9 to podstawa. Nie opłaca się kupować tarczy +9 na 21/41 lvl (spokojnie dasz radę w +7). Tarcza +9 musi być na 61 lvl, tak to szkoda kasy :)

Win, lose or tie, Arsenal till I die

Opublikowano

Witam,stoję na 35 lvlu i nazbierałem już trochę kaski i nie wiem do końca co mam kupić.

Opłaca się kupować pieciokątną +9?. Na s14 chodzi po 100kk.

Czy może chodzić do 41 lvl'a w bojowej tarczy +9 i potem kupić sobię okrągła +8,bo na 9 nie wiem czy będzie mnie stać.

I czy opłaca się kupować żelaka +9 i do któego lvla bede mogl z nim chodzić?

Żelak +9 to podstawa u woja , za to z tarczą możesz spokojnie poczekać do 41 gdyż w zależności od tego czy grasz mentalem to i tak masz sporo defa , a jeżeli grasz bodym to duże hity więc starczy ci do 41 tarcza na 1 lvl +7 najlepiej żebyś miał jakieś bony na orki.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ja bym kupił żelka i 5kątną, bo okrągła to i tak szmelc, rzadko kto chodzi z +8/9.

Dlatego lepiej chodzić z 5kątem +9(tyle samo defa co okragla +7 i mniej spowalnia)

Żelaka ze względu na to, że starczy ci on do końca gry.

Opublikowano

Tez kupilbym zelaka i 5katna, jest tego wiecej bo na okragla potrzeba perelki a wiec trudniej zrobic i raczej bede drozsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...