Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostane bana

TigerDNA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radzę nie grać na ravi już na modzie bo ekipa ostro się wzięła za bany na ip .

Pomogłem ?

Nie Krępuj się daj Lubię To ! :)

Opublikowano

Radzę nie grać na ravi już na modzie bo ekipa ostro się wzięła za bany na ip .

Ale mi nie chodzi o ravie tylko czy dostane bana na metin2.pl :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś przenieść clienta pl'a na inny dysk żeby nie był na tym samym co ravia z tym krmmodem. Ostrożności nigdy za wiele .

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Nie ma szans żebyś dostał bana chyba, że grasz na modzie na PL-u to wtedy inna sprawa, a jak grasz aby na ravi na tym modku to nic ci nie grozi. Ravia a metin2.pl to 2 inne bajki nic ci nie grozi

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

To tak samo, jakbyś grał w nogę i ręczną. W ręcznej byś dotknął ręką i byś się pytał, czy zagwiżdżą za to wolnego w nodze :) Nie masz się co martwić :)

Opublikowano

Nie dostaniesz. Jeśli nie masz moda w folderze Pla to nic Ci nie grozi.

Byś się nie zdziwił, ten hakszild jest jakiś dziwny i ja dostalem bana za to, że moda na kompie miałem więc trzeba uważac.

świat jest mój więc niech daje mi to, czego chce

1758318.jpeg

Opublikowano

Byś się nie zdziwił, ten hakszild jest jakiś dziwny i ja dostalem bana za to, że moda na kompie miałem więc trzeba uważac.

To musiałeś uruchomić przez binke PLa, inaczej nie ma opcji żeby Ci dali bana za korzystanie z moda na innym serwerze :P

Ale to fakt, ten HS jest jakiś dziwny.

Opublikowano

Hahaha śmieszą mnie niektóre komentarze. Najlepiej według nich to zainstaluj pl na kompie nr1 a ravie na kompie nr2 . A dla wszelkiego bezpieczeństwa nie używaj routera. Tylko dwa inne źródła internetu . Żenada. oczywiście , że nie jest to problemem . To , że używasz moda na Ravi nie wpływa na to , że masz postać na PL . Bynajmniej dopóki GM z jakiegoś serwera Cie nie sprzeda i wtedy mogą rzucić na Ciebie okiem . Jeżeli po prostu się boisz. To zmień lokalizacje pliku z ravią i PL'em żeby nie były w jednym folderze. :)

+++++ Mile widziane : )

Opublikowano

nie, nie dostaniesz bana na PL, najlepiej by bylo jak bys gral normalnie, no ale jak sobie chcesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...