Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co do moda metin2 pl

destra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem ze na tym nowym modzie jakos wszystko jest zje... nie dziala sh i mobber tez bo gdy ustawiam w ty msettings dalej nie działa ;d a pod komenda /mobber nic juz nie ma exp bot tez nie dziala bo jest jeden wielki lag , moze wy to jakos inaczej ustawiacie ? najbardziej mi na tym mobberze i sh zalezy wh dziala normalnie ;d

zukh.png

Opublikowano

A na dole na tym pasku włączasz np. ikonę z pelerynką musi być zaznaczona na zielono takim zygzakiem :D

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

juz wiem w czym jest problem na poczatku gdy zaladuje sie ten pasek startowy pisze cos po angielsku ze wszystkie funkcje moga nie dzialac , jak sie okazalo wchodze na strone kamera i pisze co pobrac jesli nie dzialaja nie ktore funkcje juz to pobieram i zaraz zobaczymy ale powinno byc wszystko ok. Jankensztajn ta pelerynke mam na szaro i nie da się w nią kliknąć ;d

Tak jak myslalem , pobrałem to i działa juz all dzieki wszystkim do zamkniecia temat :) moze mi ktos jeszcze objasnic o co chodzi w tym szukaniu metina jak to wlaczyc

zukh.png

Pomocnik
Opublikowano

Jak włączysz wyszukiwanie to ci wyszukuje metiny, bossy lub rudy w zależności co wybierzesz w ustawieniach. Jak coś wykryje to pokazuje sie taki pasek z napisem go(jeżeli go klikniesz to twoja postać automatycznie pobiegnie go bić) oraz przycisk x który służy do zamknięcia tego okienka.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...