Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usama

ChybaJoke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

#Tak wiem, za ten temat będzie perm

#Temat nie w sugestiach, nie mam wstępu

Hejka

Usama ma kida? Za takie teksty?

5161cfc5668fb.png

Kid za bycie czopkiem Makina?

Opublikowano

Makin się nie wypowiedział w apli, wiec skąd te przypuszczenia? Kolejne niesprawdzone info, stereotypy i najazdy?

Co do Usamy. Można łączyc przyjemne z pożytecznym, skoro jest tu dla przyjemności to nie potrzebuje rangi kidmoda, która wymaga pomocy i szacunku dla "posranych userów". Tyle z mojej strony.

Opublikowano

Makin się nie wypowiedział w apli, wiec skąd te przypuszczenia? Kolejne niesprawdzone info, stereotypy i najazdy?

Co do Usamy. Można łączyc przyjemne z pożytecznym, skoro jest tu dla przyjemności to nie potrzebuje rangi kidmoda, która wymaga pomocy i szacunku dla "posranych userów". Tyle z mojej strony.

Makin się nie wypowiedział, lecz chyba każdy wie jakie oni mają stosunki, Ty z pewnością wiesz :)

Teraz kandydaci są dobierani jak widać, a później dziwią się, że pół działu usunięte itp.

Mou by się przydał... <3

Opublikowano

WIem jaki mają i pamietam, że Usama wracał z 4 razy, szczerze? Nie przeszkadza mi to :).

I ściągane warny za nic itp. mi też to nie przeszkadza, ale taki człowiek działa na szkodę forum :)

Co do Mou to się zgodzę w 100 % :>

Może koń przekona konia do powrotu? (Taki żarcik, gardzę tymi, którzy na niego mówią koń)

Ps.

Czy to nie dziwne, że 31 min po wzmiance o Mou takowy się zarejestrował?

http://www.mpcforum.pl/user/901264-mounthains/

Opublikowano

WIem jaki mają i pamietam, że Usama wracał z 4 razy, szczerze? Nie przeszkadza mi to :).

Co do Mou to się zgodzę w 100 % :>

Nie mam wplywu na MPC i decyzje adminow. Raczej watpie ze bede takowy mial. Ale wedlug mnie czlowiek, ktory nie szanuje userow to nie szanuje rangi. W koncu to nie ranga do dawania banow...

Opublikowano

Skoro jest tu dla przyjemnosci a nie dla userow, to rownie dobrze moze miec range banned/member jak dla mnie ;) Po co wgl mu ranga? -.-

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Fakt faktem, że nie powinien się tak wyrażać. KidMod/Mod, czy inne rangi funkcyjne są właśnie dla użytkowników, a skoro kolega ma o nas takie, a nie inne zdanie...

Opublikowano

Ja tam do niego nic nie mam ale za takie zachowanie kidmoda ?.Ja bym jeszcze obmyślał sprawę na miejscu Administratorów/Global Moderatorów ;)

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie liczyłem na to, że którykolwiek z Kid Modów mógłby tak się wyrażać w stosunku do innych użytkowników.

Za czasów jego moda w NosTale myślałem, że jest spoko.

Jednak trzeba też popatrzeć na datę statusu ;_;

Jeżeli to jest sugestia, aby poprawić przyjmowanie modów i żeby nie było "po znajomości", to jestem na tak. Kid Mod co prawda to ranga testowa, ale user posiadający ją powinien się cieszyć, że ktoś docenił jego pracę i przyjął go do teamu.

Jednakże myślę, że Usama nie dostał się po koleżeńsku, aczkolwiek kiedyś widziałem tekst "Nie ma powrotów".

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...