Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pc strasznie muli

Miravel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Witam mam problem z komputerem mianowicie polega on na tym iż od pewnego czasu zaczął mi się komputer strasznie wieszać i ma problemy z odpaleniem nawet gadu gadu gdy odpalam go w trybie awaryjnym jest wszystko ok a gdy w normalnym dostaje masakrycznych lagów itp wyczyściłem dyski do zera antyvir nie wykrył żadnych wirusów mój sprzęt to Intel I7 3770 16gb ram płyta główna GA-Z68-UD3 karta graficzna ATI HD 7970 Zasilacz OCZ MODXSTREAM PRO 700W ATX windows 7 przy podglądzie pracy procesora zużycie procesora waha się pomiędzy 17 a 23 procentami a pobierana pamięć jest to jakieś około 800mb do 1gb z 16 gb więc proszę o jakieś sensowne wskazówki

Opublikowano

Jeżeli w trybie awaryjnym Ci działa okey to jakaś aplikacja Ci zamula tak kompa.

Nie mam pojęcia spróbuje go combofixem zjechać i zobaczę co będzie gadał

Opublikowano

wejdź w:

Start>uruchom wpisz msconfig zatwierdź

w konf. systemu wchodzisz w zakładkę uruchamiane

Wyłącz wszystkie zbędne rzeczy (tzn. zostaw tylko sterowniki) i powiedz czy dalej tak muli

Opublikowano

wejdź w:

Start>uruchom wpisz msconfig zatwierdź

w konf. systemu wchodzisz w zakładkę uruchamiane

Wyłącz wszystkie zbędne rzeczy (tzn. zostaw tylko sterowniki) i powiedz czy dalej tak muli

Dalej jest identycznie jak ten fix nie pomoże to lipa możliwe jest to że może twardziel siadać ?

Opublikowano

Ja nie ale Fresh tak :] jest teraz online, możesz napisać do niego na pw :)

ahaaa ? dobra zobacz jak go znajde to mu wysle te z OTL'a moze sie z lituje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...