Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

.::POLSKI TRUCK SERWER::.

ikinloms

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer dla nowego gracza to porażka.

Wbiłem, trucki bez naczep, busy po drogach porozwalane, dodatkowo jakieś bugi typu wejdziesz w marker i Ci 100x wyświetla jeden tekst.

Nie wiem jak z ładunkiem bo nawet nie pisze jak odpalić trucka, czy włączyć światła i gdzie są załadunki.

Nie polecam 1/10 za rejestracje na serwerze przynajmniej...

­

Opublikowano

Serwer dla nowego gracza to porażka.

Wbiłem, trucki bez naczep, busy po drogach porozwalane, dodatkowo jakieś bugi typu wejdziesz w marker i Ci 100x wyświetla jeden tekst.

Nie wiem jak z ładunkiem bo nawet nie pisze jak odpalić trucka, czy włączyć światła i gdzie są załadunki.

Nie polecam 1/10 za rejestracje na serwerze przynajmniej...

Pewnie wszedłeś na serwer na 5 minut i wyszedłes więc lepiej się nie wypowiadaj . Co do trucków i busach na drogach to chyba normalne, że jeśli są uzywane przez graczy to po jakimś czasie ktoś gdzieś zostawi tego busa chociażby dlatego , ze wyszedl z gry . Wszyskie auta respia coś się co jakiś czas w swoje pierwotne miejsce . Co do markerów zostały poprawione .

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...