Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klonowanie itemow 1.5.1 ?

XxzioloxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam nigdzie nie mogę znaleźć jakiś bugów na klonowanie itemów. Może ktoś zna jakiś trick albo jakiś inny przydatny bug do minecraft`a ale na multiplayer . Dam 5 gwiazdek i like

Opublikowano

Pewnie zle robisz, on kiedy te tnt wybucha nie bierze tego do eq tylko na to klika Na ten item Kiedy ta pochodnia sie zapali :> Pozatym przed chwila testowalem, dziala na singlu i multi

1378238828-U336505.png
Opublikowano

Wszyscy pisze, że został usunięty błąd z klonowaniem itemów przez autchme, ale to nieprawda. Zbroje nadal da się klonować.

Opublikowano

Ja Zanlazlęm błąd z permissions ex odnosnie rang :) Nadaje sobie permissions * Bez wachania :)

Mój Serwer Treningowy PvP IP APVP.PL

Opublikowano

Znalazłem nowy sposób klonowania .. Z shop`em swoim . I mam pytanie czy chcecie wiedzieć jak takie coś zrobić te klonowanie .

P.s to jest nowy sposób nie jakiś znany spobób + gram tam i jest 50graczy na 100 tak więc . Czy chcecie wiedzieć ?

Opublikowano

Jakiś miesiąc temu ogarnąłem ciekawy działający sposób. Filmiku nie nakręciłem, wczoraj patrze a ktoś już też to obczaił. Potrzebne jest tnt i dropper. Odpalasz tnt i kiedy ono wybucha trzeba do droppera wsadzić dany item. To nie koniec, dany item można rozkładać do woli ppm w skrzyni.nie zniechęcaj sie gdy za pierwszym razem nie wyjdzie, trzeba mieć dobry refleks

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...